Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Askines" - zapraszam do oglądania!

Piter64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja miałem problemy z dźwiękiem przy tych filmach? Albo jest za cichy komentarz i nic nie rozumiałem albo z kolei za głośna agresywna muza. Są też również momenty gdzie komentarza i jakiś wstawek dźwiękowych ewidentnie brak, co przekłada się na gorszy odbiór. Generalnie radziłbym popracować na tym aspektem produkcji w przyszłości.

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Opublikowano

Czy tylko ja miałem problemy z dźwiękiem przy tych filmach? Albo jest za cichy komentarz i nic nie rozumiałem albo z kolei za głośna agresywna muza. Są też również momenty gdzie komentarza i jakiś wstawek dźwiękowych ewidentnie brak, co przekłada się na gorszy odbiór. Generalnie radziłbym popracować na tym aspektem produkcji w przyszłości.

Problem polega w mikrofonie, jest za cicho ustawiony. Dzięki za ocene.

Opublikowano

Prawie nic nie słychać, co jest podstawą przy nagrywaniu filmów na YT.

Filmy są.. no takie... bez życia, nie chce się oglądać.

Musisz się trochę poduczyć i zobaczyć u innych, jak nagrywać filmy.

Na razie nie mogę Cię pochwalić ;).

Opublikowano

Cicho, bez życia, intro ma zbyt głośną muzykę i cię nie słychać, dodaj jakąś relaksującą ale i porywającą muzykę w tle gdy naprawisz mikrofon. Aktualnie słabe 4/10.

s4ElBud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...