Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ zostało zapowiedziane na PS4!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę chwil temu DayZ zostało oficjalnie zapowiedziane na PS4. Termin w którym gra ma się okazać to prawdopodobnie 2016 lub 2017. Dość późno, ale lepiej to niż nic. ;) Co sądzicie o tym wszystkim? Ja osobiście nie wyobrażam sobie gry w DayZ na konsoli, ale mimo wszystko jestem jednak zadowolony. ;) 

Opublikowano

Parę chwil temu DayZ zostało oficjalnie zapowiedziane na PS4. Termin w którym gra ma się okazać to prawdopodobnie 2016 lub 2017. Dość późno, ale lepiej to niż nic. ;) Co sądzicie o tym wszystkim? Ja osobiście nie wyobrażam sobie gry w DayZ na konsoli, ale mimo wszystko jestem jednak zadowolony. ;)

Nieoficjalnie już dawno było o tym wiadomo.

Myślę, że DayZ na konsoli odniesie większy sukces niż na PC.

Dlaczego nie wyobrażasz sobie gry na konsoli?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nieoficjalnie już dawno było o tym wiadomo.

Myślę, że DayZ na konsoli odniesie większy sukces niż na PC.

Dlaczego nie wyobrażasz sobie gry na konsoli?

Wiadomo było dawno, ale teraz jest większa pewność, że wersja na PS4 doczeka się premiery. ;) Nie wyobrażam sobie obsługi ekwipunku. ;p

Opublikowano

Moim zdaniem to trochę dziwne żeby DayZ było na ps4, ja wolę grać na PC ponieważ mi się lepiej gra aczkolwiek jeżeli ktoś dobrze umie operować "dżojstikiem"  to czemu nie. 

Opublikowano

Ja osobiście wolę grę w DayZ na PC ponieważ przyjemniej i wygodniej się gra, takie jest moje zdanie.

Myślę jednak że wydanie gry na konsolę PS4 jest plusem, ponieważ gra będzie cieszyła się większym zainteresowaniem.

Opublikowano

Niektórzy umieją grać na padzie lepiej niż niektórzy na myszce i klawiaturze.

A ekwipunek zrobią tak, że jakoś to będzie działać. Gra przechodzi na nowy silnik, więc wszystko jeszcze można zrobić. Myślę, że to nic wielkiego dopasować interfejs do pada.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tak tylko moim zdaniem na PC szybciej zabijesz graczy niż na PS4 bo zanim przycelujesz i w ogóle. 

Może i masz rację, ale powiem ci że przykładowo ja osobiście wolę grać np. w Battlefield 3 na PS3 niż na PC.

Przyzwyczaiłem się do pada i lepiej mi się strzela. Granie na konsoli to kwestia przyzwyczajenia, na początku wszyscy mówią że jest trudno a później wygrywają coraz więcej gier.

Opublikowano

Tak tylko moim zdaniem na PC szybciej zabijesz graczy niż na PS4 bo zanim przycelujesz i w ogóle.

Battlefield czy Call of Duty też jest na konsolach, a jakoś nikt na sterowanie nie narzeka. Jak się przyzwyczaisz szybko przycelujesz, a zauważ, że przeciwnik będzie miał ten sam problem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Battlefield czy Call of Duty też jest na konsolach, a jakoś nikt na sterowanie nie narzeka. Jak się przyzwyczaisz szybko przycelujesz, a zauważ, że przeciwnik będzie miał ten sam problem.

Problem w tym że DayZ jest dużo, ale to naprawdę dużo bardziej zaawansowane niż Battlefield czy Call of Duty.  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...