Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeBlanc to Jarvan? WTF?!

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko fabuła w LoL'u jest tak denna że nie warto się w nią zagłębiać.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Bardzo ciekawy i odmienny od wszystkich innych tematyczny kanał.

Masz bardzo fajny głos i fajnie sie ciebie słucha.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Widziałem ten cytat z ciekawości na wiki:

• In the battle of Kalamanda, LeBlanc's face can be seen on Swain's chestplate where  Jarvan IV would otherwise be located. This may hint that the battle between the two was merely staged.It can also be speculated from this that the Jarvan in Demacia now is actually LeBlanc in disguise.

I, że J4 to LB to takie troche dziwne określenie. Czy LB podszyła się pod J4 to bardziej logidzne

• W przypadku Nocturne to Zed, tak.

Specjalista
Opublikowano

Ogólnie fajnie, ale czy Rito "skończy" kiedyś tą historię? Czy będzie jak z Zedem i Nocturnem? Pewnie po 2tygodniach ta historia się znudzi i każdy o niej zapomni ;c

Opublikowano

Ogólnie fajnie, ale czy Rito "skończy" kiedyś tą historię? Czy będzie jak z Zedem i Nocturnem? Pewnie po 2tygodniach ta historia się znudzi i każdy o niej zapomni ;c

Co do zeda i noca to rito bodajże gdzieś napisało że ich historia jest tak tajemnicza że sami nic o nim nie wiedzą ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Uczeń
Opublikowano

Obejrzałem i trochę mi zryło beret. Teoria ciekawa i podziwiam autora filmiku że chciało mu się w to zagłębiać.

Lore bohaterów w LoLu jest fascynujące o ile potrafimy sobie wszystko wyobrazić.

Ciekawy jestem czy Rito sobie tak wszystko zaplanowało, czy zupełnie przypadkiem stworzyli taką opowieść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...