Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Dervios.pl - Dlaczego upadł przed startem?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka wymiana zdań między Avixonem a Prosto.

Prosto kłócił się dlaczego nie dostanie % z IS'a i dlaczego miałby go dostać :)

Nic nowego ani szczególnego ale i tak wrzucam..

~ Moderator Hajsenberg

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

''nie ma hajsu? to pogadamy inaczej" hahahahha xD początek i już leże ze smiechu hahaha

Opublikowano

Szkoda ze wymieniłem brylki na invori za doładowanie na ten syf.Mieli oddac smy na starcie ale takowego nie będzie.Niby straciłem a jednak zyskałem,wiedzę by nie grac na serwerach asfejna.

Opublikowano

Ty to nagrywałeś na serio XDDDD myślałem że żarty sobie robisz :D ja do asfena nic nie mam bo wypłacalny jest :) troszku bekowy filmik 

największym żartem filmu są twoje słowa na początku xD 

@Grafiese

Opublikowano

największym żartem filmu są twoje słowa na początku xD

@Grafiese

taka beka xD trochu dla żartów tak gadaliśmy i przecież ja zacząłem dla jaj ten temat z hajsem :D haj$ się zgadza :P 

Opublikowano

taka beka xD trochu dla żartów tak gadaliśmy i przecież ja zacząłem dla jaj ten temat z hajsem :D haj$ się zgadza :P

Jedyny ty masz + z tego serwera ;) 

No ale cóż ty nie byłeś GM.. w sumie GM to gówno xD

Opublikowano

Jedyny ty masz + z tego serwera ;)

No ale cóż ty nie byłeś GM.. w sumie GM to gówno xD

nie z tego serwera :P nie byłem GM bo dla mnie robienie czegoś i bycie GM jest nie opłacalne chyba że na swoich serwerach gdzie chcesz żeby ludzią się grało jak najlepiej :) z tego serwera nic nie miałem tak a pro po a te kłótnie o hajs z tego serwera mnie śmieszą :P i masz racje bycie samym GM to gówno :D 

Opublikowano

nie z tego serwera :P nie byłem GM bo dla mnie robienie czegoś i bycie GM jest nie opłacalne chyba że na swoich serwerach gdzie chcesz żeby ludzią się grało jak najlepiej :) z tego serwera nic nie miałem tak a pro po a te kłótnie o hajs z tego serwera mnie śmieszą :P i masz racje bycie samym GM to gówno :D

Ja mam pomysł, robimy serwer pod IS ale nikt o tym nie wie znaczy gotowiec na darmowej maszynie i zgarniamy hajs i uciekamy na ibizę, co ty na to? 

Opublikowano

Ja mam pomysł, robimy serwer pod IS ale nikt o tym nie wie znaczy gotowiec na darmowej maszynie i zgarniamy hajs i uciekamy na ibizę, co ty na to? 

Good idea chociaż ja takich rzeczy nie robię ;) jeżeli chcesz rób taki serwer ale jest to po pierwsze nie opłacalne a po drugie tylko nooby tak robią :) i boją się że im nie wyjdzie to co zrobili 

Opublikowano

Good idea chociaż ja takich rzeczy nie robię ;) jeżeli chcesz rób taki serwer ale jest to po pierwsze nie opłacalne a po drugie tylko nooby tak robią :) i boją się że im nie wyjdzie to co zrobili 

Śmieję się tylko :< Ale na Ibizę to byśmy pojechali xD 

Trzeba mieć hajs i umiejętności i to coś co przyciągnie graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...