Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

refy, pytanie.

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, otóż kupiłem 10 refów jakieś 4mies temu, i czy jak kupię teraz również 10refów to dostane ponownie nagrode za te 10 ref, czy muszę kupić 25 itd?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Rekrut
Opublikowano

jesli nastepna nagroda jest za 25 to musisz kupic 15

If $pomoglem = True Then daj_plusa()

Opublikowano

Wiec ponownie za 10 nie dostane?

Chodzi mi o to, że w Marco kupiłem 10 refali,i już te ikone 10 refali mam na kolorowo, a teraz kupiłem 10refali i czy znowu dostane 975 rp i 5000 IP czy jak ?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Wiec ponownie za 10 nie dostane?

Chodzi mi o to, że w Marco kupiłem 10 refali,i już te ikone 10 refali mam na kolorowo, a teraz kupiłem 10refali i czy znowu dostane 975 rp i 5000 IP czy jak ?

Jeśli kupiłeś 10 refinek i dostałeś za nie nagrodę to za kupno kolejnych 10 dostaniesz nagrodę za kolejne 10 refinek czyli od 10 do 20 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...