Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WorldDownloader

Nightday96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy może mi ktoś zrobić gotowy WorldDownloader na 1.7.2 ? Bo ja próbowałem wiele razy ale minecraft z modami nie chce mi sie odpalić, dodałem modloader i usunąłem META-INF ale jak odpalam ten minecraft to normalnie się ładuje i jakby kończy się ładowanie a mój minecraft się nie odpala 

Opublikowano

Pobierasz pierwsze optifine pod wersje 1.7.2 polecam Ultra

Jak już zainstalujesz optifine wchodzisz w %appdata%/.minecraft/versions/<Versja optifine>

Otwierasz plik jar i wrzucasz wszystko z WorldDownloadera nic nie usuwasz

Uruchamiasz launcher i wybierasz profil optifine lub edytujesz jaki tam masz profil i zmieniasz wersje na taką samą gdzie instalowałeś WorldDownloadera

Link:

Optifine: http://optifine.net/downloads

WorldDownloader: http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1285484-world-downloader-mod

Opublikowano

Nadal nie działa jak to instaluje i klikam przycisk odpalający grę to załaduje się i gra się nie odpali tylko znów włącza się okno launchera Help !

Opublikowano

No właśnie, optifine na wersję 1.7.2 jest już zrobiony jedynie pod forge, więc nic nie da wrzucanie jego plików do versions.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Pomoże ktoś ? Potrzebuje gotowy folder z plikiem jar i json a w tym pliku jar chcę żeby były już wgrane mody, ja sam nie mogę bo jak robię do usuwam META-INF zmieniam nazwy plików .jar .json wrzucam mody: modloader oraz WorldDownloader i nic ! Odpalam launcher ładuje się potem on znika jakby minecraft miał się odpallić tak 2 sekundy i znów z powrotem wraca okno launchera do odpalenia a minecraft się nie włącza. Pomóżcie proszę :( !

Opublikowano

Niedawno temu również miałem z tym problem. Pomogło usunięcie folderu .minecraft i zrobienia wszystkiego na nowo. Jakiego używasz launchera?

Jak wgrywasz pliki moda, to uruchom program do przeglądania archiwów (u mnie WinRAR) w trybie uprawnień administratora.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

.old

Mam MCPL

A zrobiłeś tak, jak napisałem w moim poprzednim poście? Ten launcher niezbyt nadaje się do instalacji modów. Wypróbuj KeiNett, sam go używam. 

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...