Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 4.14 dziś w nocy! Antycheat znostanie aktywowany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie

pewnie i tka przed wypuszczeniem aktualizacji dla vipow spudgy i banda przepatrza dokladnie czy jakis antycheat nie zostal dodany :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie wiadomo, na pewno radziłbym się wstrzymać z grą na bolu na mainie przez parę dni.

Opublikowano

@topic

Może i tak ale riot musi napisać ze zostało coś takiego wpusczone , jak nie to jest to nie zgodne z prawem.

Jak narazie można grać banów nie ma .

Opublikowano

Bez podania informacji nie mogą wgrać anty cheata, pewnie 3/4 z was nawet nie zerkneło na umowę :) Poza tym od ostatniej akcji z anty cheatem (chodzi o patch 4.13 gdzie anty cheata robili 3 tygodnie a administracja bola zrobiła łatkę na niego w 15 minut) raczej sobie odpuścili z zabawa w anty cheaty :)

MEGUSTA

Opublikowano

^up nie było żadnego anty cheata w 4.13. nie wiem skad wy to sobie wzięliście + że niby robili to 3 tygodnie xD

Serio myslisz, ze dla nich byłoby problemem zrobić porządne zabezpieczenie? Oni zarabiaja dziesiątki milionów dolarow ( jak nie więcej ) dzieki tej grze.

Maja po prostu na to wyjebane, bo kasa tak czy siak leci, bolowcy to w wiekszosci cebule na eune i angole z niemcami na euw, a jak wiadomo riot ma w dupie te regiony wiec nie przejmują sie takim szitem i tak ktoś kto posiada brain.lua zgniecie bolowca

Opublikowano

^up nie było żadnego anty cheata w 4.13. nie wiem skad wy to sobie wzięliście + że niby robili to 3 tygodnie xD

Serio myslisz, ze dla nich byłoby problemem zrobić porządne zabezpieczenie? Oni zarabiaja dziesiątki milionów dolarow ( jak nie więcej ) dzieki tej grze.

Maja po prostu na to wyjebane, bo kasa tak czy siak leci, bolowcy to w wiekszosci cebule na eune i angole z niemcami na euw, a jak wiadomo riot ma w dupie te regiony wiec nie przejmują sie takim szitem i tak ktoś kto posiada brain.lua zgniecie bolowcaKto

Po pierwsze ktoś kto nie ma Bola nie można nazwać że ma Brain.lua a po drugie nie mają wyjebane na take regiony jak EU ponieważ na nich też trzepią kasę.O ile mi wiadomo to na EU jest więcej turniejów niż na innych rejonach.

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

Po pierwsze ktoś kto nie ma Bola nie można nazwać że ma Brain.lua a po drugie nie mają wyjebane na take regiony jak EU ponieważ na nich też trzepią kasę.O ile mi wiadomo to na EU jest więcej turniejów niż na innych rejonach.

Ta, a co daje ten brain.lua? :v

Oczywiscie, ze maja to w dupie. Najwiecej kasy to trzepią na NA i w Korei.

Opublikowano

@Did TSM wonned? a ty myślisz ze ile developerzy bola zarobili :)? "Hakerzy" z bola więcej dostają niż informatycy z riota :) każdy z bola vip liczy się jako 30zł co miech a vipów jest +50k to masz 1.5m zł na miech a jak dodasz paid skrypty ;)?

MEGUSTA

Opublikowano

Maja po prostu na to wyjebane, bo kasa tak czy siak leci, bolowcy to w wiekszosci cebule na eune i angole z niemcami na euw, a jak wiadomo riot ma w dupie te regiony wiec nie przejmują sie takim szitem i tak ktoś kto posiada brain.lua zgniecie bolowca

Gdzieś słyszałem, że w tamtym roku Riot zarobił okolo 900 mln.

PS. Jak coś to 15 minut i Spudgy wypuszcza łatkę : )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzieś słyszałem, że w tamtym roku Riot zarobił okolo 900 mln.

PS. Jak coś to 15 minut i Spudgy wypuszcza łatkę : )

Zapewniam Cie, ze mozna zrobic zabezpieczenia, ktore bedzie ciezko złamać.

Opublikowano

3 tygodnie i po 15 minutach łatka można ale im nie zależy na anty cheacie :) co by Riot zrobił jakby zbanowali głównych kupców?

Bola uzywa moze 100 tysięcy osob. A cała społeczność liczy koło 30 milionów osob so....

Opublikowano

Oswiadczam ze na gre main acc wydalem 7k hajsu na ta chwile nie nie chwale sie jakby mieli mnie zbanowac straciliby glownego kupca RP

Beka xDD

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Oswiadczam ze na gre main acc wydalem 7k hajsu na ta chwile nie nie chwale sie jakby mieli mnie zbanowac straciliby glownego kupca RP

Beka xDD

takich jak ty jest kilkaset ;x przykładem jest nitro + pozostała cześć świata 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Beka xDD

Zaraz ktoś bedzie mial bol dupy o to kasę xD. Uprzedzam cebule. Kto ma ten kupuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...