Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #2 Let's Play ShivaMT2

kontopvp123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie w 2 odcinku z let's play serwera ShivaMT2.
Na odcinku moim największym wyzwaniem było to żeby opanować mówienie tego ,, yyyyyy ''. Myślę, że po części się udało bo były momenty gdzie nie wytrzymałem.
Odcinek moim zdaniem nie najgorszy. Jego minusem jest to, że jest krótki. Wszystko zostało wyjaśnione.
Muzyka jest do bani, ponieważ nie chcę używać żadnej z prawami autorskimi, więc muszę używać takiej.
Prosiłbym abyście na dole dali mi rady co mam poprawić.
Oczywiście wszelkie uwagi co do mikrofonu nie będą stosowane, ponieważ mam nowy może i nie za dobry, ale na lepszy nie będę wydawał pieniędzy bo to tylko pasja, a nie praca.
Chcę ostrzec wszelkie osoby, które nie przepadają za let's playami robionymi przez ,, dzieciaków ''. Proszę nie oglądać.
Mam od 9 sierpnia 14 lat i jestem w trakcie mutacji, nie wiem czy to słychać gdy mówię przez mikrofon czy nie, szczerze wisi mi to. 
Nie mam zamiaru kończyć tego co zacząłem bo to mnie kręci. 
Dobra nie będę się dalej rozpisywał i zamulał. Macie na dole odcineczek, pozdrawiam.

Vertson

Let's Play ShivaMT2 - Expienie, biolog i wiele więcej.

https://www.youtube.com/watch?v=sOduvDA6GHw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...