Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Free kille

m@c13k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej, jest to czysty pwrlvl i nabijanie kd. Jak admin nakryje od razu leci ban na perma.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Z tego co wiem to można tak grać z kolegą, dwa różne konta, dwa różne IP, tylko drugi gracz jest AFK a Ty go po prostu zabijasz.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Z tego co wiem to można tak grać z kolegą, dwa różne konta, dwa różne IP, tylko drugi gracz jest AFK a Ty go po prostu zabijasz.

No tak ale wątpię, że ktoś na swoim głównym koncie będzie Ci dawał free kille.. Bo na nowym, które zrobisz specjalnie pod to, będzie widać 0-200, czy tam 40-200.. I szybko się połapią, że nabijasz na tym i nawet na IP nie spojrzą.. Na pewno da się to jakoś obejść ale takie perfidne nabijanie na pewno grozi banem.

Opublikowano

No tak ale wątpię, że ktoś na swoim głównym koncie będzie Ci dawał free kille.. Bo na nowym, które zrobisz specjalnie pod to, będzie widać 0-200, czy tam 40-200.. I szybko się połapią, że nabijasz na tym i nawet na IP nie spojrzą.. Na pewno da się to jakoś obejść ale takie perfidne nabijanie na pewno grozi banem.

W sumie to masz rację, ale zrobić nowe konto i wbić powiedzmy 10-15 lv, to aż tak długo nie trwa, w tym czasie zrobić dobre kd i na nim dawać free kille to tak dużych różnic jak 0-2000 nie będzie, lub jeśli ktoś ma zamiar użyć KD reset to może trochę dać free killi :D

A kiedyś widziałem na allegro ofertę 100 killi chyba za 5 zł czy ileś tam, ale już jej chyba nie ma.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

W sumie to masz rację, ale zrobić nowe konto i wbić powiedzmy 10-15 lv, to aż tak długo nie trwa, w tym czasie zrobić dobre kd i na nim dawać free kille to tak dużych różnic jak 0-2000 nie będzie, lub jeśli ktoś ma zamiar użyć KD reset to może trochę dać free killi :D

A kiedyś widziałem na allegro ofertę 100 killi chyba za 5 zł czy ileś tam, ale już jej chyba nie ma.

Dobrze prawisz. Jednak jeśli ma się wbijać 15 lvl i dobre ratio, to nie lepiej to wbić na głównym koncie? Bez ryzyka.

Jak dla mnie to perfidne nabijanie killi odpada, bo łatwo Cię mogą wyłapać. Lepiej grać na BG, szukać pokoju, gdzie jedna drużyna wyraźnie dominuje i do niej dołączać i nabijać z nimi kille.. Może nie będzie tak szybko ale nie grozi Ci ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...