Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z językiem cod mw2

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj sobie grę ze steama, lecz coś poszło nie tak ;-; gra uruchamia się w wersji rosyjskiej... Co mogę zrobić by przejść na język angielski/polski?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

ustawienie w steam nie działa. No jest ruski cd-key ale powinno się dać jakoś to zrobić. Spolszczenie ? Jakie ? pierwszy raz słyszę o spolszczeniu z ruskiego na Polski. Czytałem tu na forum że trzeba podmienić pliki, jednak te tematy były z 2011 itp więc nie wiem czy działa. Na necie nigdzie nie mogłem dostać angielskiej/polskiej wersji cod mw2 STEAM. Ciągle tylko non-steam. Pobrałem takie non steam ale jak podmieniłem pliki to i tak mi się ściągało od nowa bo złe pliki wykryło czy coś nie wiem (robiłem tak jak tutoriale kazały) albo jak uruchamiałem przez steam to się nie dało nie wiem czemu, a jak klikałem na ikonkę to wiadomość "coś musiałem zrobić źle, spójrz jeszcze raz na mój filmik" czy coś takiego, tak więc te non-steam musiało wtedy przechwycić tego mw2... Nie wiem teraz jak mam grać ;-; chciałbym chociaż po angielsku pograć bo po rusku to nawet klas nie zmienię. Ledwo co dołączyłem do jakiegoś serwera ;d

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Brak skanu // @Dziobagg

Tu masz paczki językowe, nie wiem czy zadziałają, ale warto spróbować.

Wiem tyle, że polski działa normalnie na multi, a na singlu jest pobugowany, ale da się grać. I angielski działa dobrze.

Opublikowano

Musisz w ustawieniach Steama wybrać język polski i w folderze z Codem w pliku bodajże "game" zmienić z "russian" na "polish".Coś takiego było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...