Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dNpp2o.png

nazwa.png

SecretLand

typ.png

Survival + Frakcje

sloty.png

20

ip.png

atom.owncraft.pl:5062

potwory.png

Tak

zwierzaki.png

Tak

pvp.png

Tak

premium.png

Nie!

nether.png

Tak!

wh.png

Nie!

admini.png

Własciciel : MFGPlay

HeadAdmin : Piraciky

Admin : BRAK

plug.png

Wszystkie pluginy są dobrane idealnie pod rozgrywke!

inf.png

Pewnego słonecznego dnia, w krainie nędzy i chaosu, ludzie ciężko pracowali by dożyć kolejnego miesiąca. Pracowali tak ciężko, że nawet nie zauważyli gdy do wioski przybył nowy człowiek, nie był on zwykłym człowiekiem lecz Wojownikiem o walecznym sercu. Podczas gdy na wioskę najeżdżały przerażające zombie i złowieszcze szkielety, jeden z bestii zaraził wojownika swoją złą energią, stał on się złym człowiekiem, wprowadzając do wioski zamęt. Nagle pojawiasz się Ty i to ty masz zamiar przywrócić dobrobyt i bogactwo. Wybierz klasę, zostań Wojownikiem i walcz przeciwko hordzie czy może wolisz zostać Leśniczym i zbierając zioła pomagać ludziom.

DROP

Diamenty : 0,5%

Złoto : 1%

Żelazo : 1%

Szmaragdy : 1%

ZGARNIJ RANGE!

Chciałbyś VIP'a nie płacąc za niego? To nie problem! Wystarczy, że zaprosisz 5 graczy którzy będą aktywnie grać. Pamiętaj każdy gracz musi mieć inne IP. 

A może jesteś stworzony do nagrywania filmów? Masz własny kanał? Posiadasz 150 subów i 75 aktywnych widzów? Nagraj Film reklame i zgłoś się do administracji.

Pamiętaj zgarnąć range możesz przez określony czas, spiesz się!

ZAPRASZAMY

Pamiętaj jeżeli jesteś nowym graczem i pierwszy raz wchodzisz na serwer napisz "DIAX" a otrzymac bonusowe 3 diaxy  :)

Opublikowano

Jako Właściciel mogę zapewnić, że serwer jest godny polecenia, wszystko jest dopracowane.

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Reklama z generatora to już pierwsza oznaka kupackiego serva,

Zobaczę server ale wątpię że mi się spodoba.

Obecna ocena 4/10

Kto też tak myśli LIKE !

Opublikowano

Reklama z generatora to już pierwsza oznaka kupackiego serva,

Zobaczę server ale wątpię że mi się spodoba.

Obecna ocena 4/10

Kto też tak myśli LIKE !

Reklamę robił HeadAdmin, też średnio mi się to spodobało, nie to, żeby coś to generatorów, tylko ten słabo wygląda, aktualna reklama: http://www.mpcforum.pl/topic/1267960-secretland-poprawiony/#entry10830181  (prosiłbym adaministratorów o usunięcie tej reklamy).

+ pay2win czyli mojang zablokuje Ci serwer hah :D new trems

Jeśli nawet zablokuje, to trudno, wiele serwerów padnie w tym czasie, no cóż, jakoś przeżyję ;)

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...