Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob team

bogactwokuhwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jestem obecnie silver 5 przed chwilom zagralem rankedsa i co? noob team!!!!! suki z bronzu mi przegraly gre , czemu nie moze mi losowac silverow tylko bronz 3-1. mainuje master yi (mam nawet skina master zabojca) stackuje flare okolo 20 min juz ja mam , w 50 juz robie solo barona ale zawsze noby chodza same i padaja oprocz tego zawsze mam afk i troll noby w temie. specjalnie buduje sie pod kradziez zycia zeby isc np. tankowac wieze czy cos ale to nic bo zawsze przychodzi ktos od nich i mnie zabija !!!! moj build to flara buty zabojcy, ostrze zniszczonego krola, hydra, krwiopijec i mieczopustolet hextech . ale do rzeczy, czy tylko ja mam nob temy? seriosly? pozdro piszcie mi

Opublikowano

Zmień build.

A co do noobteamów, to powinno działać to na Twoją korzyść, bo jak jest 1 ogarnięta osoba w teamie, to szansa na trolla jest dużo mniejsza, a w drużynie przeciwnej dużo większa.

Jak nie możesz wyjść z danej dywizji i narzekasz na noob teamy, to bez obrazy, ale posiedzisz tu trochę dłużej. :)

Graj duo, zawsze łatwiej. :D

Opublikowano

k***a trolli to ja mam w temie, myslalem ze na tej stronce sa normalni ludzie ale to chyba te brazy ktorych mi losuje do temu

ah nie zauwazylem, dzienki zarax za wsparcie. moze ty i ja razem solo q

Opublikowano

Polecam w twoim wypadku budowanie yi pod tanka, ma wtedy dobry dps i lifesteal i łatwo wygrywasz grę. Nawet z sukami z brązu sobie poradzi.

Opublikowano

Losuje ci "nobow " bo masz slabe MMR . W niskich dywizjach bardziej oplaca sie grac DUO .

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

suki z bronzu mi przegraly gre , czemu nie moze mi losowac silverow tylko bronz 3-1

bo grasz na poziomie brązu

w 50 juz robie solo barona

dopiero?

specjalnie buduje sie pod kradziez zycia zeby isc np. tankowac wieze czy cos ale to nic bo zawsze przychodzi ktos od nich i mnie zabija

life steal nie działa na wieże pozdro

mieczopustolet hextech

hextech na mastera? to grubo

Myśle że pomogłem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...