Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemożliwe misje na sierpień - dyskusja

ziutek111211das

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|  |

|

A
 N
 T
 Y
 "
 B
 I
 E
 D
 A
 |

| |

NO COMENT SAMI ZOBACZCIE -.-

http://warthunder.com/pl/news/458-Wakacyjne-Szalestwo---Wola-Zwycistwa-pl

nie dosc ze 40 wygranych to jeszcze 1 w raningu trzeba byc ... a wygrac i byc 1 to jest ciezko ;x ja mam narazie 1/40 w ciagu 4/3h gry -.-

a 40/5=8 czyli 8 zwyciestw dziennie tak ze jest to niemozliwe chyba ze ktos 24/7 to mu sie uda no ale nic dziwnego wkoncu do wygrania maszynki za 6k orlow :D

a co wy o tym sadzicie ? :P

zmieniam zdanie te misje sa banalne  8 albo 7 dnu i 40 wygranych :) (top 1 byc) to jest latwe od 22:00 )  :) dzis zrobilem 6/40 

6 wygranych na dzien i wygra sie ten czolg  pozdro :3 na początku wydaje sie to ciezkie :)

zrobic 8 tier premium na wot a zrobic tu ten czolg to jest banalna sprawa a mamy na to 7/8 dni ...

Opublikowano

Hmmm... To chyba działa inaczej. Są cztery misje, pierwsza to ta o której wspomniałeś, ale są jeszcze trzy. Polegają one na tym, że należy mieć 10 zwycięstw w których będziesz w top 3 drużyny, a za to otrzymasz losowo wybraną nagrodę z tych:

• 100 000 Srebrnych Lwów
  • 150 000 Srebrnych Lwów
  • 200 000 Srebrnych Lwów
  • Odpowiednia maszyna premium

W związku z tym aż takie trudne to nie jest. W tych trzech jest jedna dla ery II, jedna dla III i ostatnia dla IV. 15 bitew i po problemie.

Opublikowano

to  jest tylko od umiejetnosci i szczescia zalezne :(    niestety nie moge powiedziec jak bo zaraz by sie ludzie rzucili i byl by problem :D

7/40 :)

od 12.08  codziennie po 6 fragow trzeba robic    i misja powiedzie sie sukcesem :)

Opublikowano

Wziąć najbardziej OP samoloty/czołgi drugiej ery(np. T-34 i dopchać garaż niskopoziomowymi czołgami, czy też grać radzieckimi samolotami), a następnie oprócz niszczenia wrogów trzeba także zwracać uwagę na cele misji. Taki np. T-34 na niskich poziomach zmiecie wszystkich i zajmie bazy, a to już prawie zwycięstwo w top 1.

Opublikowano

Wziąć najbardziej OP samoloty/czołgi drugiej ery(np. T-34 i dopchać garaż niskopoziomowymi czołgami, czy też grać radzieckimi samolotami), a następnie oprócz niszczenia wrogów trzeba także zwracać uwagę na cele misji. Taki np. T-34 na niskich poziomach zmiecie wszystkich i zajmie bazy, a to już prawie zwycięstwo w top 1.

nie do konca kolego :) ale owszem t34 1942 gra sie swietnie ale to  inny sposob :D gdy skoncze  misje powiem bo ktos powie komus ktos powie jeszcze komus i ktos zglosi to to supportu i juz nie bedzie tego tak ze przezorny zawsze ubespieczony ps 12/40 :) (dziennie robie 6 ) tak ze misja wydaje sie trudna :) ale dla nowego gracza owszem jest ciezka :)  nie posiadajac czolgow 2/3 tieru jest ciezko  najlepiej sie tez na 5 nabija top 1 :) ale to kupa czasu aby zbanac 5 tier xD

a tak apropo w tej grze nie ma op czolgow :) kazdy ma cos w sobie tak ze szanse sa wyrownane :P owszem tiger I jest op ale jest op bo na wojnie byl swieny robil rozpierdol na polach bitewnych 

Opublikowano

Nieco mnie nie było w grze, i nie zauważyłem że zwiększyli mu BR z 2.0 do 3.7.

A po zgłoszeniu się do supportu okaże się pewnie że to normalna mechanika gry.

Na V właśnie najciężej, bo są najlepsi gracze.

Przez te zmiany w BR już nie ma, fakt.

Opublikowano

Nieco mnie nie było w grze, i nie zauważyłem że zwiększyli mu BR z 2.0 do 3.7.

A po zgłoszeniu się do supportu okaże się pewnie że to normalna mechanika gry.

Na V właśnie najciężej, bo są najlepsi gracze.

Przez te zmiany w BR już nie ma, fakt.

ojjj nawet posiadacze 5 tierow lamia :) na 5 najlatwiej bo  malo ich jest i na 4  wywala :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...