Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Grafikę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oferuję grafikę do prezentacji mt2, oczywiście jest też możliwość

wykonania tła i innych rzeczy jakich sobie ktoś zażyczy jak i również layoutu.

o to kilka przykładowych prac :

47357941491326773574.png

41799722925190268997.png

40484581364315637342.png

98718165381277686298.png

86589068031161592519.png

39112591397336927435.png

19724761785152379512.png

proszę o kontakt na gg: 25778031

59149583175514482633.png

Opublikowano

Grafika na wysokim poziomie trafiona w mój gust, grafika w moim ogloszeniu, które znajduje się tutaj gdzie oferuję usługi techniczne wraz z moją sygnaturką jest również autorstwa tego pana! Jak najbardziej polecam oraz zachęcam do wspólpracy.

Opublikowano

Nie podobają mi się te prace :( jedynie ta ostatnia chociaż napis leży dodawaj do nich jakieś style ale widze potencjal jest  :) więc polecić chyba można 

Opublikowano

Grafika na wysokim poziomie trafiona w mój gust, grafika w moim ogloszeniu, które znajduje się tutaj gdzie oferuję usługi techniczne wraz z moją sygnaturką jest również autorstwa tego pana! Jak najbardziej polecam oraz zachęcam do wspólpracy.

Wysoki poziom na tym forum pokazuje Wredna, Baksiu, Julietta czy inni naprawdę utalentowani graficy.

Grafika nie jest zła chodź też nie jest najlepsza. Widać że typeczek jest kreatywny. Powodzenia i polecam.

Opublikowano

Nie podobają mi się te prace :( jedynie ta ostatnia chociaż napis leży dodawaj do nich jakieś style ale widze potencjal jest  :) więc polecić chyba można 

Za to Ty jesteś najlepsz pff.

Wysoki poziom na tym forum pokazuje Wredna, Baksiu, Julietta czy inni naprawdę utalentowani graficy.

Grafika nie jest zła chodź też nie jest najlepsza. Widać że typeczek jest kreatywny. Powodzenia i polecam.

a Ty nie jesteś?, jesteś pro elo grafik :D

@Topic, polecam Damiana, robi na czas i robi naprawdę fajne prace, polecam ;]

Opublikowano

Okropnie dobierasz czcionki do ogólnej stylizacji pracy, na niektórych pracach wygląda to jakbyś w paincie doklejał czcionki. 

Sam pomysł na belki i ramki jak najbardziej mi się podoba, wykonanie tak samo. Jak dla mnie prace niszczą te napisy, ale to tylko moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...