-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
mogewypierdalac
mogewypierdalac
Siema, zacznijmy od początku. Od jakiegoś czasu nękają mnie blue screeny, zdecydowałem się zrobić formata po 2 latach, bo sądziłem że bsod'y są spowodowane właśnie syfem na dysku, nic bardziej mylnego. Po formacie dalej byłem nękany BSOD'ami. Najczęściej mam je podczas gry (wcześniej BF3, teraz SKILL i co najmniej spodziewane HAXBALL, dodam też że jak gram w ETS2 blue screeny nie występują). Dziś postanowiłem otworzyć kompa i go w środku przeczyścić (nie było aż tak wielkiego syfu, bywało gorzej). Teraz sprawdziłem temperatury HWmonitorem i tak to wygląda:
Temperatura karty graficznej podczas normalnego użytkowania oscyluje w 50 stopniach, a podczas gry w skilla 75, a podejrzewam że jakbym dłużej pograł temperatura by jeszcze wzrosła. Nie to mnie najbardziej przeraziło, a to że TMPIN2 w zakładce temperatures ma aż 128 stopni! Cały czas! W googlach poszukałem że to może być wina czujnika. Czay da się z tym coś zrobić? Pomocy :c
What do we think of Tottenham? Shit.
What do we think of shit? Tottenham.
Thank you. You're welcome.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.