Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak motywacji/chęci

meez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałęm w lola dość długo, ale teraz już nie mam wcale motywacjii/chęci. Więc chciałbym sie spytać na jaką gre radzilibyście mi się przenieść by później grać profesjonalnie.

Opublikowano

poczekaj na heroes of the storm to  bedziesz mial wieksze szanse to w docie i tak pewnie nic nie osiagniesz bo zanim w nia dobrze bedziesz gral to mina lata

<>

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli, chcąc grać 'profesjonalnie', ale z gier MOBA nic innego nie można Ci na tę chwilę polecić oprócz Doty 2/Smite.

A jeżeli nie tylko MOBA Cię interesuje, to może CS:GO lub Starcraft II?

Opublikowano

Nie widzę raczej sensu w twojej grze "profesjonalnej" skoro w lola ci się odechciało grać, to w innej grze tym bardziej będzie ci ciężko osiągnąć wysoki poziom.

Uczeń
Opublikowano

Nie ma gry dzięki której w LoLa będziesz grał profesjonalnie.
Albo ćwiczysz w LoLu, albo nic z bycia prosem.

Mogę Ci jedynie polecić przesiadkę na grę z całkiem innego gatunku, pogranie tak z 2 miesiące minimum, a po powrocie będziesz grał "na świeżo". Sam tak robiłem i po przerwach zawsze udawało mi się skoczyć minimum 3 dywizje w górę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...