Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto? Gdzie? Kiedy? - Konwenty

lukasz:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Temat stworzyłem z racji że z mpcforum spora grupka jeździ na konwenty, więc wypadało by wiedzieć kto, gdzie jedzie no i oczywiście kiedy :)

Zawsze można się zebrać i wspólnie porozmawiać o anime lub pograć w jakieś gry na wystawie :)

Żeby nie było spamu każdy musi się trzymać wzoru:

Nazwa Konwentu :

Gdzie odbywa się konwent ? :

Kiedy ? :

Strona/Opis konwentu :

Poza spam wychodzi organizowanie grupy na konwent :)

PS. Mnie będziecie mogli spotkać na:

Nazwa Konwentu : Japanicon 4

Gdzie odbywa się konwent ? : Wrocław ulica krakowska 56

Kiedy ? : w październiku (nie jest jeszcze określone którego dnia

Strona/Opis konwentu : 

http://japanicon.miohi.pl/

ORAZ

Nazwa Konwentu : Opolcon

Gdzie odbywa się konwent ? : Opole ulica Tadeusza Kościuszki 39

Kiedy ? : 14-16 listopad 2014

Strona/Opis konwentu : 

http://opolcon.pl/

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

zaskocze cie, na mpc chyba nikt nie jeździ na konwenty, bo sie boja wyjsc z domu. Ja sam nigdy nie bylem, ale pojde jak bede mial kase i bedzie blisko mojego miasta, czyli w wojewodztwie pomorskim

Opublikowano

Nazwa Konwentu : Time to play THE GAME B6

Gdzie odbywa się konwent ? : Kraków

Kiedy ? : 15 - 17 sierpnia 2014.

Strona/Opis konwentu : Brak, nie znalazłem.

Osobiście zaglądam tam na 17 sierpnia.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Opublikowano

zaskocze cie, na mpc chyba nikt nie jeździ na konwenty, bo sie boja wyjsc z domu. Ja sam nigdy nie bylem, ale pojde jak bede mial kase i bedzie blisko mojego miasta, czyli w wojewodztwie pomorskim

Po prostu wstyd się pojawić na czymś takim. Nieudolne cosplaye, zerowe pojecie o anime i kółeczka wzajemnej masturbacji. Czasem, powtarzam czasem, można spotkać kogoś ciekawego i fajny projekt na konwencie, ale w każdym bądź razie nie warto tracić czasu.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Po prostu wstyd się pojawić na czymś takim. Nieudolne cosplaye, zerowe pojecie o anime i kółeczka wzajemnej masturbacji. Czasem, powtarzam czasem, można spotkać kogoś ciekawego i fajny projekt na konwencie, ale w każdym bądź razie nie warto tracić czasu.

A nie warto tam pojechać chociażby dla samego faktu, że taniej sprzedają mangi?

Opublikowano

A nie warto tam pojechać chociażby dla samego faktu, że taniej sprzedają mangi?

Ja czytam na tablecie, więc się nie wypowiem.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ja czytam na tablecie, więc się nie wypowiem.

wersja fizyczna mangi jest lepsza ;)   Jest to fajne uczucie, ze prawdziwe strony czytasz, masz cos w rece i ma to zapach 

Opublikowano

I myślicie że wszyscy jeżdżą dla cospley'u ?? Na konwencie pogadasz z każdym, nikt cie nie krytykuje zawsze cie wysłuchają. Pamiętam jak do kogoś z personelu powiedziałem na pan i otrzymałem odpowiedz "jaki pan k***a, czy tak staro wyglądam ?" ogólnie wszyscy mili są :D Także są wystawy mang i Dōjinshi oraz innych prac fanowskich. Na konwencie aktywnie uczestniczy się w panelach czy też konkursach, a nie podpiera ścianę, bo boisz się podejść do ludzi, czy też wyrazić własne zdanie przed grupą(na panelach).

Nie byliście, nie uczestniczyliście aktywnie w konwentach - nie wypowiadajcie się, bo robicie z siebie pośmiewisko. KONIEC 

PS. JAKO AUTOR TEMATU WSZYSTKIE POSTY ZGŁASZAM JAKO SPAM. TEMAT NIE SŁUŻY DO TEGO BY WYRAŻAĆ WŁASNE ZDANIE NA TEMAT KONWENTÓW TYLKO DO INFORMACJI KTO ZJAWI SIĘ NA NICH. 

784091427630431250239.png
:D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nazwa Konwentu : Time to play THE GAME B6

Gdzie odbywa się konwent ? : Kraków

Kiedy ? : 15 - 17 sierpnia 2014.

Strona/Opis konwentu : Brak, nie znalazłam.

Kiti ♥

Opublikowano

Jakbym jeszcze miał z kim jechać (jeszcze nigdy nie byłem), byłoby blisko i  miałbym na tyle kasy   :D .. no bo czemu nie? zawsze można pogadać o anime, mandze, cosplayach i tych sprawach (oraz niekoniecznie) Raczej bym nie robił cosplayu.. szkoda kasy, nie moje klimaty xD ale nie miałbym nic przeciwko aby popatrzyć jak inni chodzą w nich :P

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...