Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewypłacone ubezpieczenie

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zachorowałem w 2013 około grudnia/listopada. Ubezpieczenie mam od września 2013. Był to ropniak na podbrudku, ale to nie istotne. Istotne jest, że zajmował się mną oddział laryngologiczny. Przeleżałem se w szpitalu w Zgorzelcu, później we Wrocławiu. Było to +/- 3tyg w szpitalu. Ropniak mi wycieli w lutym, okres leczenia trwał do czerwca, teraz została mi tylko mała blizna. Problem w tym, że ubezpieczenie zaczyna kręcić. Najpierw zarzuciło mi, że na chorobę zachorowałem wcześniej. Chyba wyczułbym wielką gulę na podbrudku która utrudnia mi mówić. Chcieli moją dokumentacje medyczną od 2008. Od j******o 2008, tak jakby to że miałem katar w 2009 coś zmieniało. Dopatrzyli się, że byłem u laryngologa 2011(!). Odmówili zapłaty odszkodowania. Jak poradzić sobie z tą sytuacją? Iść do prawnika, czzy raczej uzgodnić to z nimi w biurze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...