Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedmioty które są teraz drożej na cs lounge a są tańsze na rynku?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usp Obrońca fabrycznie nowy na rynku kosztuje 1 euro a na cs go lounge jest warty 1.4 euro. O to ci chodziło?

@EDIT. Zapomniałem że na cs go lounge wartość jest podawana w dolarach. :/

Opublikowano

Przedmioty mają taka sama cenę, tylko na rynku sa w euro a na lounge w dolarach.

Opublikowano

To chyba wiem?

Ale chodziło mi o to ze jak dodają nowe przedmioty na cs lounge to ich ceny nie są zawsze zaktualizowane, przez co są troche więcej warte w euro, jak i dolarach. 

Opublikowano

To chyba wiem?

Ale chodziło mi o to ze jak dodają nowe przedmioty na cs lounge to ich ceny nie są zawsze zaktualizowane, przez co są troche więcej warte w euro, jak i dolarach.

Ceny są aktualizowane bardzo często. Jak juz coś to różnica jest kilku centowa, wiec sie nie opłaca :)

Opublikowano

To chyba wiem?

bo tych itemów nie ma przez ok. 1 miesiąc. Gdy ceny się ustabilizują, oni dodają ten przedmiot na csgolounge

Opublikowano

To chyba wiem?

ceny są brane z rynku  :) tylko są w dolarach, proste. 

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...