Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14] Neymar da Silva Santos Júnior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8050214076779851080220.png

Redakcja FIFA przedstawia Wam recenzję zawodnika:

Neymar da Silva Santos Júnior

#1 - Informacje dotyczące zawodnika.

Imię: Neymar

Nazwisko: Neymar da Silva Santos Jr.

Data urodzenia: 5 Luty 1992

Państwo które reprezentuje: Brazylia

Pozycja: Napastnik/Skrzydłowy

Wzrost: 1,75cm

Obecny klub sportowy: FC Barcelona (od 2013 roku)

#2 - Charakterystyka piłkarza w grze

2079814076826721080220.png

Wzrost: 175cm

Lepsza noga: Prawa

Pracowitość w ataku: Wysoka

Pracowitość w obronie: Średnia

Sztuczki: 5*

Słabsza noga: 5*

#3 - Zalety oraz wady:

Zalety:

-5* Trików

-5* Słabszej nogi

-Wysoka pracowitość w ataku

-Średnia pracowitość w obronie

-Szybkość

-Drybling

-Wykończenie

Wady:

-Mało siły

-Słabo gra głową

#4 - Recenzja piłkarza.

Recenzje tego znakomitego zawodnika należy zacząć od tego, że posiada 5* trików oraz 5* słabszej nogi (jeden z dwóch takich zawodników w FIFA). Zagrałem nim dużo dobrych spotkań, m.in. trafiłem nim bramkę "Scorpion Kick".

Neymar mimo, iż posiada tylko 45 siły potrafi sobie poradzić z każdym obrońcą. Spytasz dlaczego? Ponieważ posiada jeden z najlepszych dryblingów w grze, a do tego jest niesamowicie szybki i skuteczny. Nie raz strzela hat-trick, gdy musi walczyć z takimi obrońcami jak Luiz, Ramos, czy Hummels, którzy są bardzo silni.

5* sztuczek sprawia że można tym zawodnikiem wykonać wszystkie możliwe sztuczki dostępne w grze FIFA 14.

Neymar najbardziej korzysta z prostopadłych podań po ziemi, w których po przyjęciu może pokazać się w pełnym biegu.

Jego wykończenie jest po prostu fenomenalne. Nie dość, że może strzelić bramkę z każdej pozycji, to jeszcze posiada 5* słabszej nogi. Czyni to go jedynym takim napastnikiem w FIFA.

#5 - Podsumowanie

Ocena:

10/10

#6 - Pozostałe karty piłkarza w Ultimate Team

2079814076826721080220.png2647314076826721080220.png5195414076826721080220.png1934114076826721080220.png6994214076826721080220.png5058314076826721080220.png

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jedyne co może w tym zawodniku przeszkadzać to dosyć niski Overall na naturalu. Zawodnik jest super bo ma po 5* dryblingu i sztuczek ;) Jednak trochę drogi dla tych którzy nie inwestują w coinsy.

4043121350.png

Opublikowano

Jedyne co może w tym zawodniku przeszkadzać to dosyć niski Overall na naturalu. Zawodnik jest super bo ma po 5* dryblingu i sztuczek ;) Jednak trochę drogi dla tych którzy nie inwestują w coinsy.

Teraz, nie trzeba inwestować w coinsy, zarabiając na rynku z jednego zawodnika można dorobić się takiego Neymara. :)

Opublikowano

Teraz, nie trzeba inwestować w coinsy, zarabiając na rynku z jednego zawodnika można dorobić się takiego Neymara. :)

Czy chodzi Ci o otwieranie paczek? Jeśli tak to tu też trzeba inwestować.

4043121350.png

Opublikowano

Czy chodzi Ci o otwieranie paczek? Jeśli tak to tu też trzeba inwestować.

Chodzi mi o zarabianie sposobem "kup taniej, sprzedaj drożej". :)

Opublikowano

Aha oczywiście, tylko do tego też trzeba mieć fundusze :) Bo zarobek z kup za 1000 sprzedaj za 1200 dużo nie da i na takiego Neymara dos santos alfa maria jesus navas nie zarobisz ;/

4043121350.png

Opublikowano

Aha oczywiście, tylko do tego też trzeba mieć fundusze :) Bo zarobek z kup za 1000 sprzedaj za 1200 dużo nie da i na takiego Neymara dos santos alfa maria jesus navas nie zarobisz ;/

Ja usunąłem klub 25 lipca i zacząłem grać od początku. Dzięki temu sposobowi posiadam teraz około 70mln coins. :) Dlatego nie trzeba mieć wcale dużo, żeby zacząć zarabiać, wystarczy mieć chęci.

Opublikowano

A skąd miałęś tyle kasy dokładniej?

Zaczynałem z 0 coins :) Później stopniowo zacząłem zarabiać na rynku. Najpierw profity wynosiły do 5k na zawodniku, natomiast kiedy zarobiłem milion profity wzrosły. Teraz wynoszą około 200k-1,5kk zysku na jednym zawodniku <3

Opublikowano

Najlepszy nurek w piłce nożnej dostaje coraz lepsze karty :/

No niestety w Barcelonie zrobił się straszny, lekkie dotknięcie i leży. :)

Opublikowano

On zawsze padał jak mucha(???) bo jest po prostu drobny. :)

W Santosie grał nieco bardziej siłowo, ale też nie ma co porównywać potencjału Ligi BBVA do Ligi Brazylijskiej.

Opublikowano

W Santosie grał nieco bardziej siłowo, ale też nie ma co porównywać potencjału Ligi BBVA do Ligi Brazylijskiej.

Liga brazylijka jest na niższym poziomie i tam mógł kiwać wszystkich jak chciał. W Lidze brazylijskiej jest mało gwiazd bo cały świat od razu zabiera im młode talenty ;)

4043121350.png

Opublikowano

Liga brazylijka jest na niższym poziomie i tam mógł kiwać wszystkich jak chciał. W Lidze brazylijskiej jest mało gwiazd bo cały świat od razu zabiera im młode talenty ;)

Na pewno jest na niższym poziomie, ale i tak grając w Santosie pokazywał się z dobrej strony. No niestety taki jest futbol, do niedawna w Brazylii grali Lucas (teraz PSG) czy Bernard (Szachtar) więc za czasów Neymara liga ta miała sporo dobrych graczy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...