Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijać

Hacki  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nie przszkadza wam jak gracie sobie spokojnie a? tu nagle wbija hacker na rooma

• Tak, przeszkadza!
    • Nie przeszkadza!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to skomentować ... Teraz dosłownie W KAŻDYM ROOMIE są hackerzy. Nawet taki 30lvl+ ma przynajmniej chamsy.

Jakby tak powspominać stare czasy wr, gdy jedyne hacki które się zdarzały to super jump i shotgun. To dopiero była gra i żaden hlvl nie miał odwagi hackować... wtedy się dało grać.

#dół

A czemu tak?

347yxk7.png

Opublikowano

jak ktoś gra fair i hack wbije to pewnie, że przeszkadza, szczególnie jak staty 80-6 i hack wbija -.-

po grze 88-34 żal

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

up no wbił na detch matcha to miał takie staty

wsiadł w helikopter i jak się umie latać to można mieć takie staty ;p

ehh mnie to przeszkadza ale co zrobisz nic na to nie poradxzisz

to jest forum o hackach i koniec

hacki była są i będą ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Przeszkadzają, ale nie zapominajmy że userzy tego forum to również hakerzy.

Każdy dostosował się jak może do sytuacji. Kick działa i nie ma na to rady, więc mało jest hakerów zabijających w stylu dawnym. Każdy zrobił się sprytny i używa chamsa, no recoila i ewentualnie WH lub Crossa (takie które się nie rzucają w oczy dla wrogów). Sztuka polega na tym by to ukryć, a dawniej? By jak najwięcej pokazać.

Stwierdzam iż przeszkadzają i teraz trudniej jest się ich pozbyć niż dawniej. Już wolałem jak były Anty-Kicki. <_<

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Ja osobiście nie używam już hacków i gram czysto, ale tak ogółem to pamiętam jak ja jechałem na chamsach i no recoilu,a teraz boty nawet dzisiaj koleś nie umiał ukrywać że ma chamsy... stałem za ścianą w pozycji w której cień nie pada na początku rundy i tam skampiłem a koleś wchodzi i od razu odwrócony w moją strone lulz ;p.

buttonRapideo.png

nat1o.png

Opublikowano

ja tam jak mi nie idzie to wh w ruch i jazda ale tylko wh to wiesz nic nie powiedza bo zazwyczaj ide w inna strone jak jestem sam na sam i nic ni mowia :P

1377774857-U369478.png