Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShineMT2 [Dedyk] [Easy]

Cooleka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

35703035697884124705.png
Start 13.08.2014r. O 12:00 !
kDl7wYJ.jpg
Serwer Easy. Dużo nowych itemów, serwer bez item shopa!
ouFCnvW.jpg
www.ShineMT2.pl
FzuGKhF.jpg
www.ShineMT2.pl/forum
S9tCF4m.jpg
99
IpTrGP4.jpg
https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/1407797571/           http://scr.hu/1mwf/urblj
8wBG2vn.jpg

• Procesor: Intel Xeon E-3
  • Pamięć RAM: 16 GB
  • Dysk: 2 x 500GB SATA II
  • Transfer: Nieograniczony
  • Łącze: 100Mbit/s

JFKQAbz.jpg
[HA]Mysza, [GM]Mieciu, [GM]LIPA
Jf8Ax9B.jpg
Przykładowo: 0x44fz.jpg, inne klasy mają odpowiednie bronie na swój char.
QsAwTdQ.jpg
1373368408-U661747.png1373368514-U661747.png1373368595-U661747.png1373368723-U661747.png1373369486-U661747.png
Vzb0TI0.jpg
Na serwerze jest 8 zwierzaków. Można uzyskać je od GM (IS) Zawsze, w zabawie znajdź GMa czasami i konkurs OX.
QlHIAyB.jpg
Na serwerze łącznie jest 16 wierzchowcy normalnych.
mBgt42B.jpg
1373365549-U661747.png
dqxpWA4.jpg
-
rqOwhxE.jpg
3f7lmb.jpg

1377774857-U369478.png

Opublikowano

[GM]LIPA- Nick tego Gm'a opisuje cały serwer osobiście nie polecam pliki aline ala padnie za max miesiąc :< 
PS: Skąd trutka? 

Opublikowano

Przecież to padnie na starcie jeden ddos :) , a co do servera iteamki stare ," GM Lipa " xdd , Jak ktoś chce niech gra , ja osobiście nie zagram ;d

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

Prezentacja serwera bardzo uboga, nawet podstawowych rzeczy nie ma, nie wiadomo jaki system na serwerze jest oraz czy są nowości...

Jak wstawia się prezentacje to od razu pełną a nie taką ubogą... Nie polecam ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Prezentacja uboga na maksa - nie wiadomo jaki max lvl, nie wiadomo czy w ogóle wszystkie pliki są na swoim miejscu, nic nie wiadomo o reklamie, nic nie wiadomo o kontakcie z team'em (chociaż jakiś ts by się przydał), słaba maszyna, skąd bronie na 75lvl, nic nie wiadomo o handlarzach - nie chce mi się dalej wymieniac ale moge tak cały dzień. Mimo to życze powodzenia na starcie

ddasd 

Opublikowano

Co marudzicie na prezkę, przecież wszyscy wiedzą co jest w grze, 20 serwer na plikach aline, nie trzeba prezki żeby wiedzieć jak wygląda serwer :D

@av

Skąd ulepszacze na epiki?

Opublikowano

Nie polecam ;). A tak ogólnie... Ile jeszcze powstanie tych serverów na plikach aline? ;__:

Grafika widocznie zassana.

Aline2.pl, jeśli odbugowane, zagram.

Napewno nie odbugowane jestem pewny ;) Każdy kto założył ten sam server na plikach aline mówił że bugi usunięte a tak naprawde nic nie zrobione ;)

Opublikowano

#first

Co to ma być? o.0

PS:

Pamięć RAM: 16 GB ... Really? 

Kur**, czy Ty jesteś chory umysłowo 16GB ramu to jest mało pod serwer według Ciebie? Jak tak to jesteś kompletnym imbecylem...

Serwer stworzony jak widać przez totalnych kidów ;/

NIE POLECAM

isaricbaner.png

Opublikowano

Dziwna prezentacja, w dungeonach zamiast jakichś screenów, napisana jest ilość wierzchowców.

Robiliście coś w ogóle przy plikach?

Zdaje mi się że nie ^^

Opublikowano

system ulepszania podobny do lanerisa, no coz, zycze powodzenia w starcie ;)

ps.ladna prezka ;D ale ja na kompie mam 16gb ramu a wy taka maszyne, dlugo nie uciagniecie ;)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...