Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy tut zeby wbić 30lvl na nowe konto

iWillFuckYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie chce sam szukac bo ja już jakiś znajdę to ma parę stron i chuja wiadomo czy jeszcze działa i jest opłacalne .Chce wbic jak najszybciej 30lvl na nowego smurfa w nagrodę dam ten zjebany limit 10 srajkow i co tam chcecie tylko prosze o link do jebanego działającego i efektywnego tuta , Cya

Opublikowano

Kupujesz boosty i expisz. Nic prostszego nie da się wymyślić. Po prostu graj aramy i boty, to najszybciej wbijesz. Zależy od tego, ile dziennie byś grał i jak długo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kupujesz boosty i expisz. Nic prostszego nie da się wymyślić. Po prostu graj aramy i boty, to najszybciej wbijesz. Zależy od tego, ile dziennie byś grał i jak długo. 

chyba nie kumasz o co mi chodzi ja szukam bota nie mam zamiaru nakurwiac sam 300 gier zeby mieć ten p********y 30lvl jeśli niema nic zęby mi wbiło znów 30lvl to p******e tego lola pojebane jest to że tyle czasu trzeba poświęcić na wbicie 30lvl ,wiadomo trzeba sie uczyć itd ale jak miałem juz platyne to dla starych graczy powinno być szybciej ,zreszta co ja p******e chce bota i c**j :P

Rekrut
Opublikowano

chyba nie kumasz o co mi chodzi ja szukam bota nie mam zamiaru nakurwiac sam 300 gier zeby mieć ten p********y 30lvl jeśli niema nic zęby mi wbiło znów 30lvl to p******e tego lola pojebane jest to że tyle czasu trzeba poświęcić na wbicie 30lvl ,wiadomo trzeba sie uczyć itd ale jak miałem juz platyne to dla starych graczy powinno być szybciej ,zreszta co ja p******e chce bota i c**j :P

co za głąb xD

If $pomoglem = True Then daj_plusa()

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...