Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ElothMT2 błąd krytyczny

XmassPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Załączam patchera i tu błąd krytyczny. Po kliknięciu OK patcher nadal jest włączony, lecz nic nie pobiera, jest 0kb/s i wszystko stoi w miejscu. Przy włączeniu startera nic się nie dzieje. Proszę o pomoc.

Tutaj jest dokładnie przepisany błąd:

Błąd krytyczny
Wystąpił nieoczekiwany błąd z aplikacją. Proszę zgłosić go do administracji Eloth Log został zapisany do pliku: "error.log".

Informacja o błędzie:

Wersja 1

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014.08.11, 23:32:56

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

<type 'exceptions.IOError'>

[Errno 2] No such file of directory: 'tmp\\848Ll'
--------------------------------------------------------------------------------
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\Patcher", line 46, in run
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\Patcher", line 118, in run
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\Patcher", line 155, in download
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\urlgrabber.grabber", line 595, in urlgrab
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\urlgrabber.grabber", line 927, in urlgrab
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\urlgrabber.grabber", line 845, in _retry
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\urlgrabber.grabber", line 915, in retryfunc
  File "C:\Users\samm\Desktop\Patcher\build\App\out00-PYZ.pyz\urlgrabber.grabber", line 1200, in _do_grab

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Reinstall nie pomógł, zapora wyłączona, antywirus też, zgodność ustawiłem Service Pack 5, bo 3 nie mam i to samo. :(

Jeśli Pomogłem, daj +

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...