Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ring3 Rootkit] [VAC Undetected] SoundESP by Aberide

► Aberide™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra robota. Przetestowałbym, ale żal mi konta. Zmiana nazwy cheata raczej nie uchroni od otrzymania bana do następnej aktualizacji

VAC i tak aktualizuje się w trybie silent - po cichu. Aktualizacja gry nie oznacza aktualizacji antycheata. Chociaż czasami tak jest. Zmiana nazwy cheata ma za zadanie uchronić się od wykryć w stylu "100 osób włączyło SoundESP.exe o takim samym hashu md5 oraz wadze. Coś tu jest podejrzanego..." :)

jest to wykrywalne

Nie

Opublikowano

odpalilem i stracilem konto. email zmieniony,nick rownież..... nie pobierajcie tego 

Nie zawiera niczego podejrzanego. Możecie sprawdzić w waszych antywirusach bądź chociażby włączając to na komputerze bez gry! Nie wysnuwaj chorych wniosków.

Opublikowano

Nie zawiera niczego podejrzanego. Możecie sprawdzić w waszych antywirusach bądź chociażby włączając to na komputerze bez gry! Nie wysnuwaj chorych wciekawe odpaliłem programik

Odpaliłem programik nawet sie okno nie pokazało. Po prostu jest to zwyczajny keyloger..

Proszę o zamknięcie tematu dla dobra innych osób

Opublikowano

Odpaliłem programik nawet sie okno nie pokazało. Po prostu jest to zwyczajny keyloger..

Proszę o zamknięcie tematu dla dobra innych osób

Nie ma żadnych okien, to jest zewnętrzny cheat. Nie ładuje się w gre. Nie lubię fałszywych oskarżeń. Cytując 4chanowy klasyk:

6c7pioj.jpg

Opublikowano

@woijaxo 

Powiadasz keylogger, w pliku który nie ma żadnych wirusów, poważny problem

@topic

NIech jakiś ogarnięty ziomek to przetestuje ;D

Właśnie tak. Niech nikt nie wybiega z jakimiś dziwnymi oskarżeniami. Proponujcie nowe funkcje - cheat zawsze będzie darmowy i aktualizowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...