Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa dywizja pomiędzy Challengerem a Diamentem!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngStrupek.

Ciebie by tam od razu wrzuciło po wbiciu 30 lvla ;). Nie wiem na c**j prowokujesz... Chcesz w ten sposób zabłysnąć czy co?

Nie, po prostu nie rozumiem takich dzieci jak ty co płaczą, że inni powinni być w jakiejś lidze typu wooden. Nie ty ustalasz to gdzie kto powinien być, więc zachowaj dla siebie takie komentarze.

Sory że tak milutko ale nie chce dostać warda za wulgaryzmy ;c

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zacytuję wypowiedź z komentarzy: w sumie co mnie to obchodzi i tak tam nie będę xD

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Pasjonat
Opublikowano

Wg. mnie trochę ch**owy pomysł, co z tego, że nie będzie się dostawało +0 na 99 lp w D1 skoro będzie tak samo w tej nowej lidze? Powinni wrócić do systemu ELO wtedy po prostu brałoby się 200 graczy z największą ilością punktów i oni byli by "challengerami" i nie byłoby pierdolenia się z promocjami do innych lig.

.

Opublikowano

Wg. mnie trochę ch**owy pomysł, co z tego, że nie będzie się dostawało +0 na 99 lp w D1 skoro będzie tak samo w tej nowej lidze? Powinni wrócić do systemu ELO wtedy po prostu brałoby się 200 graczy z największą ilością punktów i oni byli by "challengerami" i nie byłoby pierdolenia się z promocjami do innych lig.

Racja, system ELO był zayebisty.

Opublikowano

Racja, system ELO był zayebisty.

Dla mnie nie, ale system był spoczi nawet. Siedziałem między 1100-1200 ELO, a jak wprowadzili ligi to udało mi się wbić diaxa.

Jak były te ELO to jeszcze gra miała swój klimat.

Tera LoL to kupa, w porównaniu do starego klimatu.

Czekam na jakąś Mobe B2P, wartą uwagi, w płatnej grze community lepsze, taka prawda.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie nie, ale system był spoczi nawet. Siedziałem między 1100-1200 ELO, a jak wprowadzili ligi to udało mi się wbić diaxa.

Jak były te ELO to jeszcze gra miała swój klimat.

Tera LoL to kupa, w porównaniu do starego klimatu.

Czekam na jakąś Mobe B2P, wartą uwagi, w płatnej grze community lepsze, taka prawda.

Pozdrawiam.

Bo jeśli wbijemy np. Playnę V, to sztuką jest zlecieć do Golda I- taka prawda (w sezonie 3 w ogóle się nie dało)

Opublikowano

W nowej lidze możesz już wbijać punkty powyżej 100. A 200 najlepszych będzie automatycznie w challengerze.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@misiek2025 Dało musiałeś mieć plat V 0lp i jak nie grałeś przez 28dni to odejmowało lp a jak nie miałeś to spadałeś :)

Gówno prawda, trzeba było nie grać więcej niż 28 dni. Nie grałem 30 dni mając Silver V 0 lp, i gdy zalogowałem się do gry miałem 3 punkty na minusie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...