Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć od bardziej doświadczonych osób, które pliki serwerowe lepiej wybrać. Wiem, że jedne posiadają game 34k a drugie 40k jednak mógłby mi ktoś wyjaśnić różnice pomiędzy tymi plikami(oczywiście główne aspekty). 

Jakie pliki mnie interesują:

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

http://www.mpcforum.pl/topic/1225410-czyste-server-files-40k-bozo/

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

W 34k zostały wprowadzone zwierzaki, kostiumy, energia, natomiast w game 40k dodali ds'a i kilka innych bajerów.

Oczywiście dwie wersje są trochę pobugowane, z 34k można jeszcze korzystać jak jesteś w stanie napisać sobie dify, ale naprawa bugów w game 40k wymaga w niektórych przypadkach liba, co dla mnie jest bezsensem, skoro posiadamy source.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeodor.

Jeżeli piszesz "posiadamy source" mów za siebie bo jednak nie każdy ma do niego dostęp.

@top

Jeżeli jesteś osobą mniej doświadczoną weź pliki terenzo, masz tam game 34k na którym jest troszkę mniej bajerów lecz mimo wszystko można dodać to i owo.

Przy okazji nauczysz się kilku rzeczy które na pewno w przyszłości ci się przydadzą, co do porównania plików które podlinkowałeś moim zdaniem lepsze są pliki terenza, mniej bugów, a tak jak powiedziałem nie każdy ma dostęp do sourca nie wspominając o jego edycji.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeodor.

Jeżeli piszesz "posiadamy source" mów za siebie bo jednak nie każdy ma do niego dostęp.

@top

Jeżeli jesteś osobą mniej doświadczoną weź pliki terenzo, masz tam game 34k na którym jest troszkę mniej bajerów lecz mimo wszystko można dodać to i owo.

Przy okazji nauczysz się kilku rzeczy które na pewno w przyszłości ci się przydadzą, co do porównania plików które podlinkowałeś moim zdaniem lepsze są pliki terenza, mniej bugów, a tak jak powiedziałem nie każdy ma dostęp do sourca nie wspominając o jego edycji.

Każdy ma do niego dostęp, a jak ktoś nie ma linku do mega to może sobie pobrać maszynę na której jest source z m2dev.

Opublikowano

Każdy ma do niego dostęp, a jak ktoś nie ma linku do mega to może sobie pobrać maszynę na której jest source z m2dev.

Gdzie forum nie dziala od ilus dni xD

@topic

Pobierz sobie pliki 2010 schittseta, podmien game na 2089, 34083, 40250 zalezy na jakim chcesz pracowac, to samo dotyczy sie db. Do tego jeszcze client 2010 i dodajesz wszystko sam a do to sie uczysz, ze nic nie jest z kosmosu, a cos z czegos dziala. Taki o to sposób polecam :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Gdzie forum nie dziala od ilus dni xD

@topic

Pobierz sobie pliki 2010 schittseta, podmien game na 2089, 34083, 40250 zalezy na jakim chcesz pracowac, to samo dotyczy sie db. Do tego jeszcze client 2010 i dodajesz wszystko sam a do to sie uczysz, ze nic nie jest z kosmosu, a cos z czegos dziala. Taki o to sposób polecam :)

No to poszukaj sobie linka do source.

Śmieszy mnie ten argument, że nie każdy ma source - trzeba być wyjątkowym idiotą, żeby nie móc sobie poradzić z jego znalezieniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...