Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

JaKs160

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gdyz musze zalozyc nowy internet.
Gdy mieszkam kolo miejscowosci Niecieplin a dokladniej Unin i bym wybral ta oferte internetu
http://www.plus.pl/oferta-szczeg-intern ... aType=DATA
Do tego antene zewnetrzna 16-19 dbi dzialal by mi  internet czy nie bardzo?

Przepraszam jesli nei ten dzial.

Opublikowano

Kup sobie karty sim od różnych sieci, włóż do smartfona, który obsługuje najwięcej tych zasięgów i zobacz, od kogo internet lepiej Ci będzie działać :D

Opublikowano

Kup sobie karty sim od różnych sieci, włóż do smartfona, który obsługuje najwięcej tych zasięgów i zobacz, od kogo internet lepiej Ci będzie działać :D

Ale mi chodzi o ten intrnet LTE ;0

Opublikowano

Przecież jest takie coś jak 7 dni próbnego internetu po prostu idź do operatora i poproś o takie coś jak Ci nie będzie działał to nie bierzesz neta proste.

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Ja brałem internet od Playa. Niby mają 99% polski w zasięgu, a nie miałem nawet jednej kreski 2G. Zaproponowali mi kupno anteny ale akurat nie miałem środków. Z internetem plusa miałbym HSPA i łapie wszędzie. Napewno będzie łapało HSPA ale LTE Ci nie gwarantuję. Po zakupieniu Anteny Dualnej pewnie złapie.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...