Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL problem custom scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem.Gdy dodaję skrypt do zakładki custom scripts on nie działa.Normalnie się zapisuję lecz niema żadnej reakcji na grze , ani nie robi combo , ani nie wyświetla się menu pod shift.Dodam iż skrypty z zakładki Search Scripts działają ... Mam zainstalowane x64 i x 86 oraz takie coś jak directx jun2010 redist.Dodam jeszcze że w zakładce Scripts w folderze BoL miałem już dodany skrypt na akali tylko że takowego championa nie posiadam i nie mogę sprawdzić.Skrypt na akali waży 122 KB a gdy ja dodaję skrypt waży on 2,24 KB.Czy ktoś w końcu rozwiąże ten "trójkąt bermudzki" ?

Opublikowano

Coś źle robisz... Skrypty mają .lua są? Masz biblioteki do skryptów? A i czy masz bola w C:\ i czy uruchamiasz go jako administrator?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Plik zapisuję się i ma końcówkę .lua jest biały tak.Co do bibliotek nie orientuję się co to.Co do dysku C:\ nie mam.A co do administratora nie odpalałem.Spróbuję przenieść folder BoL z pulpitu na dysk C tylko czy mam wrzucić go np. do program files ? I czy można przenieść folder BoL z pulpitu do tego dysku C ?

Opublikowano

Mi pomoglo wrzucenie bola do folderu "Riot Games" tam gdzie mamy lola. Meczylem sie z tym dluuuugo i taka prosta rzecz pomogla :D

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...