Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ahri/Jayce - free BoL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Którą polecacie postać kupić pod free bola? Uzasadnijcie dlaczego akurat ta postać. Tak, wiem że Jayce top Ahri mid.

+ Nie pogardzę filmikiem co dany skrypt potrafi.

Z góry dzięki :)

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jayce nie ma dobrego skryptu takie wiesz.. OłPi.

Ja pykam Ahri na skrypcie od Marcolego (free user) i ładnie ora. Często trafia charmy. Jak wyłącze używanie ulta (bo wolę sam) to ciężko mida przegrać.. chyba, że jungler pomoże typowi.

Tutaj masz jego repo : http://draconis.cuccfree.org/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Słyszałem od kogoś, że właśnie Jayce ma spoko skrypt + sam w sobie jest op. Jest ktoś kto nim grał i się wypowie?

legiae.png

Opublikowano

refresh

legiae.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na Jayce również szukam skryptu. Widziałem pełne skrypty, które są OP tylko dla użytkowników VIP ;< Poza tym znalazłem 2 "wspomagacze" na forum botoflegends. Jeden wyszedł z użytku w pathu 4.10 a drugi czasem dostaje downa i się buguje. Postać przestaje się ruszać, nie zawsze zmienia R, często nie trafia Q.

własnie znalazłem to:
https://github.com/Dienofail/BoL/blob/master/Jayce.lua

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...