Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk] Easymetin2 De 0.0.11.1086

andrzejt17

Spolszczenie - opinie.  

54 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda Ci si? takie spolszczenie?

• Pewnie, ?e tak :)
      37
    • Mi raczej nie ale innym pewnie tak.
      7
    • Stary daruj to sobie.
      2
    • Masakra, po co to robi?e??
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Właśnie opublikowałem nową wersje tego bota. Naprawiony jest w nim błąd związany z c++. Zapraszam do pobierania i komentowania w

tym temacie.

Przedstawiam wam spolszczenie do popularnego ExpBota EasyMetin2. Jest to spolszczona wersja niemieckiego bota w wersji 0.0.11.1086. Całe spolszczenie jest mojego autorstwa. Przetłumaczone zostało okno aplikacji, rejestracja i okno samego bota.

Paczka zawiera:

• Spolszczonego, niemieckiego bota

• Plik, który umożliwia automatyczne picie średnich potek

• Pliki, które zdejmują ograniczenia bota

• Zmodyfikowane pliki metina również umożliwiające picie średnich pot.

• Instrukcje w środku

Download (wersja edycji: 1.1):

• Spolszczony bot 0.0.11.1086 [download 1] [download 2] [skan]

• Pliki metina Locale_de i Locale_pl NOWE! [download] [skan]

Pliki locale_pl zostały zmienione i widać teraz nie 22 a 23 serwery. Linki zostały zaktualizowane. Zaktualizuj swoje pliki locale_pl! Pobrane pliki należy wkleić do katalogu 'pack' w głównym folderze gry.

W razie jakichkolwiek problemów piszcie w tym wątku.

Tutaj znajdziesz spolszczenie do wersji 0.0.12.1180 bota.

Wykryte błędy i wprowadzone zmiany:

• W wersji 1.0 po kliknięciu 'uruchom grę' nic się nie działo - błąd został naprawiony a linki zaktualizowane do 1.1

Screeny:

img01.th.pngimg02.th.pngimg03.th.png

img04.th.pngimg05.th.pngimg06.th.png

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Przed chwilką specjalnie rozpakowywałem i uruchomiłem bota i działa bez zarzutu. Czy po uruchomieniu prosił Cię, żebyś wskazał plik metina?

Opublikowano

Klikam w "Uruchom gre " i zero reakcji . Wtf ?

Wyskoczył komunikat, że masz wskazać położenie metina?

Opublikowano

A tak, jest pewien błąd. W jednym z plików jest zapisane położenie pliku metina na.. moim kompie.. Już wstawiam stuprocentową działającą wersje tylko zrobię skany.

Wszystko gotowe, można pobierać zaktualizowaną wersję.

Opublikowano

a jak sie automatycznie zaloguje to zapisuja sie ustawienia tzn np to ze jak mi sie autologin zrobi to pozniej nie mam moblocka ;/ dziala u ciebie czy nie ?

Opublikowano

Kurde u mnie działa normalnie i sam na tym lece! Ustawienia mi się zawsze zapisują mimo, ze mam kilka postaci. Takie błędy nie są spowodowane tłumaczeniem dlatego, ze nie przerabiałem żadnych bibliotek tylko pliczki "tekstowe"...

Proszę kogoś pojętnego o przetestowanie tego bo mnie nerwica bierze... Za chwilkę jeszcze sam przetestuje na nowym metku i drugim systemie...

Opublikowano

Ehh, myślałem że ten error przy włączaniu postaci naprawisz ale jak widać nici z tego.... Po jakiego autologin jak i tak wyskakuje error? Którego musisz na kliknąć ok 6 razy? Sytuacja w nocy, 2:34 wywala Cię z metina, auto login robi swoje, po czym pasek doładował się do końca i error.... trzeba jakiegoś może skrypta albo coś...

Opublikowano

Jechałem na tym bocie kilka nocy i ani razu nie wywaliło mnie z metina (tzn nie zamknął się) Po wylogowaniu do gry wchodziło automatycznie bez problemów. Zauważyłem, ze w 12 nie ma problemu z tym błędem więc po prostu spolszczę tą wersje i będzie git. Ja tego błędy nie naprawiłem bo o pythonie nie mam zielonego pojęcia..

Opublikowano

Ehh, myślałem że ten error przy włączaniu postaci naprawisz ale jak widać nici z tego.... Po jakiego autologin jak i tak wyskakuje error? Którego musisz na kliknąć ok 6 razy? Sytuacja w nocy, 2:34 wywala Cię z metina, auto login robi swoje, po czym pasek doładował się do końca i error.... trzeba jakiegoś może skrypta albo coś...

Ziom już wiem dlaczego tak się dzieje w tych dwóch wersjach. To jest spowodowane plikiem potion, który umożliwia picie pot. Oryginalny, niemiecki działa ok a przerobiony już nie. Dlaczego klik 6 razy? Czerw M, S, D i Nieb M, S i D. Skąd wiem? Zmieniłem tylko wpis od średniej potki i nie musiałem klikać 6 razy a 1 raz! W tej chwili rozkminiam jak rozwiązać ten problem...

Opublikowano

Niestety jakakolwiek zmiana w pliku potion.cfg gdzie siedzą polskie nazwy potek kończy się tym komunikatem o błędzie. Ktoś, kto potrafił by rozebrać te biblioteki i w ogóle dostać się to tej ścieżki (na ss) to mógłby to przerobić. Póki co jest to niemożliwe. Ale tak między Bogiem a prawdą to komu przeszkadzają te komunikaty? Przecież wystarczy nacisnąć 6 razy Ignoruj i po kłopocie. Ktoś się tu obawiał, że jak bot się wyłączy w nicy to już się nie odpali - to prawda bo zablokuje go ten komunikat jednak mówię, że używałem go kilka nocy z rzędu i ani razu mi się metin nie wykrzaczył (pomijając wylogowania)

errb.th.png

Opublikowano

A u mnie jak w KAŻDEJ wersji exp bota ładuje sie pasek metina po czym "Program Metin2client.bin przestał działać" Korzystam z windowsa 7. Uruchamianie jako administrator orz zgodność z XP nic nie daje

Opublikowano

Nie nie da sie.

Proponuje kazdemu by się przesiał na wersję 0.0.12. Z tamtą nie ma problemów, przynajmniej nikt na forum nic mi nie zgłaszał. Znajdziecie go tutaj.

===EDIT===

AKTUALIZACJA!

Plik został poprawiony. Teraz widać 23 serwery i bot pije poty. Więcej informacji znajdziecie w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...