Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc scroll - Ile botków postawić?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, Pewnie większość z was sie domyśla o co chodzi a mianowicie to chciałem was zapytać ile waszym zdaniem postawić botkow żeby w przeciągu miesiąca mieć na ten pacc scroll, dodam że botki byłyby facc i wszystkie knight, Gdzie i na jakich lvlach je stawiać zeby jednak udało się uzbierać te cc.

Bede bardzo wdzięczny

Opublikowano

zalezy jaki świat ile ludzi jak jest z pk itp. Ja na antice np jednym kinem lvl 70+ uzbieralem w miesiac na corymach carlin tylko pacc wtedy kosztowal ponizej 1kk teraz jak cena przekracza 1kk to mysle ze 3 kiny 70+ na corymach na lajcie uzbieraja

Opublikowano

dokladnie 3 ek z 70 lvl cyklopy na south od thais i na up i corymy jeszcze ja tak bocilem doslownie pare dni i mialem na tego scrola tylko ja na non pvp i mi all time bot biegal noc tez

Opublikowano

Gram włąsnie na antice :) o to jeszcze troszke bo moje 3 botki jakie mam mają 21,22 i 25 lvl, to narazie nimi poskilluje tak gdzie sdo 65/65-70/70 a potem co mi polecacie na szybkcie wbicie lvla bez duzego waste ? najlepiej zadnego waste :D

Opublikowano

Gram włąsnie na antice :) o to jeszcze troszke bo moje 3 botki jakie mam mają 21,22 i 25 lvl, to narazie nimi poskilluje tak gdzie sdo 65/65-70/70 a potem co mi polecacie na szybkcie wbicie lvla bez duzego waste ? najlepiej zadnego waste :D

http://www.mpcforum.pl/topic/505298-gdzie-expic-bocic-lub-skillowac/

Jeżeli nadal będziesz  nalegał dostania odpowiedzi tutaj zamknę temat.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ja stawiam 3 postaci kolo 90 lvl , corymy wszystkie 2 postacie na venore big i small i 1 postac na corymy carlin wychodzi kolo 1.7cc na godzine na postac 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

@Boystar

Odpalasz po prostu skrypt w venore na corymy venore czy chcesz skrypt, żeby biegł z Carlin do Venore i sprzedawał Rafzanowi?

Jak nie to wysyłasz parcelem loot do venore, idziesz ręcznie do venore i w banku odpalasz ten skrypt

http://forums.tibiawindbot.com/showthread.php?22-Luck-s-Scripts!-Free-scripts&p=52856&viewfull=1#post52856
Automatycznie pobiera loota z parcela i idzie do Rafzana.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...