Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fafoffee enpece(npc)

przedek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łapać i hejtofać (kulde miało byś "Fajoffee enpece(npc) jakiś lodzik modzik może to poplafić?)

1 npc:

6484714077807241017792.jpg

2 npc:

5012314077807241017792.jpg

dofnload i szkan

kocham wasz 
muach ;*

Opublikowano

Zamiast like, to każdy powinien ci wysłać słownik. Mnie denerwuje taka pisownia.

Oba npc były już na forum.

PS// Nie działają na AMD

Na pewno nie działają? :P

Pierwszy model podoba mi się i jeśli jest mały to może go wykorzystam. Ten drugi jest typu "patrzcie wszyscy, potrafię eksportować modele".

//Edit. Lipa, na peta to on się nie nadaje. Za duży i brak animacji ruchu.

Opublikowano

Zamiast like, to każdy powinien ci wysłać słownik. Mnie denerwuje taka pisownia.

Na pewno nie działają? :P

Pierwszy model podoba mi się i jeśli jest mały to może go wykorzystam. Ten drugi jest typu "patrzcie wszyscy, potrafię eksportować modele".

//Edit. Lipa, na peta to on się nie nadaje. Za duży i brak animacji ruchu.

Właśnie też liczyłem na peta tego pierwszego. :|

:D

@topic

W jakim celu ten drugi "npc" wstawiłeś?

Ps. Nadal taka pisownia jest modna?!  :huh:

Opublikowano

Ludzie wy nadal nie potraficie w granny odróżnić czy dany model działa na amd czy nie? Już trochę czasu minęło a tutaj nadal takie pytania zadają :P
Ale to nie jest problem. Załatwcie sobie granny na którym nie ma problemów z modelami i nie będziecie się tym przejmować ;)

logo.png

Opublikowano

kancistoporty nie ma animacji ale to wystarczy 5 min i zrobione ;_;

nie wiem czy było to na mpc czy nie (ja nie widziałem...)

mogę wam dać takie dwa cosie ale jak macie narzekać ze było albo coś to sami sobie szukajcie i buzi w nosek ;3

takie coś chyba mam na wszystkie klasy ale łapcie na woja TO ZBROJA NIE ZNACZEK GM ;_;
27780525333706021724.png

a tu macie 2 rękę na woja ;_;
20032051706596422491.png

jak bedę jęki że było to nie dam DL

Opublikowano

Ostatnio czytam na mpc , że niektorzy piszą że ,, I tak nie działa na AMD'' , co ma do tego procesor i o co tu chodzi ? :huh:

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Ostatnio czytam na mpc , że niektorzy piszą że ,, I tak nie działa na AMD'' , co ma do tego procesor i o co tu chodzi ? :huh:

Chodzi o to, że gdy model używa animacji, która jest wyexportowana błędnie to wtedy posiadacze processorów AMD nie zobaczą modelu bez żadnego błędu w syser.

^^

Opublikowano

Chodzi o to, że gdy model używa animacji, która jest wyexportowana błędnie to wtedy posiadacze processorów AMD nie zobaczą modelu bez żadnego błędu w syser.

O to ja tak wlasnie mam jak wstawialen jednego NPC , bez bledu w syser a i tak nic nie widze , a mam AMD , to moze dlatego.

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Chodzi o to, że gdy model używa animacji, która jest wyexportowana błędnie to wtedy posiadacze proces sorów AMD nie zobaczą modelu bez żadnego błędu w syser.

A czy jest możliwość zobaczyć w gr2_viewer, czy model jest źle wyexportowany? Jakś charakterystyczna informacja?

Z góry dzięki za podpowiedź. :P

@topic

Słabeee, a z jakiej gry ten pierwszy?

Opublikowano

A czy jest możliwość zobaczyć w gr2_viewer, czy model jest źle wyexportowany? Jakś charakterystyczna informacja?

Oczywiście że jest. Podpowiem Ci że możesz uzyskać taką informację poprzez np. wrzucenie animacji do modelu. Pamiętaj wszystko jest zapisane w liczbach.:)

logo.png

Opublikowano

kancistoporty nie ma animacji ale to wystarczy 5 min i zrobione ;_;

nie wiem czy było to na mpc czy nie (ja nie widziałem...)

mogę wam dać takie dwa cosie ale jak macie narzekać ze było albo coś to sami sobie szukajcie i buzi w nosek ;3

takie coś chyba mam na wszystkie klasy ale łapcie na woja TO ZBROJA NIE ZNACZEK GM ;_;

3227114078708511017792.png

a tu macie 2 rękę na woja ;_;

5497614078708521017792.png

jak bedę jęki że było to nie dam DL

Kto chce te modele pisać na pw !

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...