Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopiowanie Battlefield 4

ReddApple12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak będzie mógł go włączyć bez pobierania wystarczy, że skopiujesz go do folderu Origin Games a w samym Originie wystarczy wcisnąć na na BF4 aby zaczął się pobierać, Origin zacznie sprawdzać pliki a po chwili będzie mógł ją normalnie uruchomić.

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to nie ma takiej możliwości. Nawet jeśli się jakoś da, sprawi to wiele kłopotów w przyszłości.

Jest taka możliwość, wystarczy włączyć synchronizację plików na Origin.  8S

Opublikowano

Nie wiem jak z BF4, ale ja z BF3 zrobiłem wg. tego poradnika:

Cytuję z innego forum:

1. Robimy kopię zapasową z komputera na którym mamy zainstalowaną grę poprzez skopiowanie gdzieś katalogu Origin Games
2. Po pobraniu i zainstalowaniu Origina na drugim komputerze klikamy aby pobrać grę.
3. Gdy pobieranie się rozpocznie, to od razu pauzujemy bo i tak nic ono nie da i wyłączamy Origina
4. Scalamy nowy katalog Origin Games wraz z tym zbackupowanym (pliki nadpisujemy jeśli trzeba)
5. Po skopiowaniu włączamy Origina i pobieranie szybko skoczy do 100% (swoją drogą śmiesznie to wygląda, bo będzie pisać, że ściągamy ją z prędkością ~3000MB/s biggrin.gif) i powinna się rozpocząć się instalacja gry a także dodatków

Oczywiście musisz mieć aktywowany na koncie klucz z Battlefield 4 inaczej nie pójdzie.

Opublikowano

Jest taka możliwość, wystarczy włączyć synchronizację plików na Origin.  8S

Próbowałem niegdyś wiele razy i zawsze coś nie działało w grze przez takie kombinowanie, więc wychodzę z założenia, że nie ma sensu próbować takich cudów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...