Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Call of Duty Advanced Warfare Multiplayer

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokazano pierwsze filmy z multiplayer COD Advanced Warfare...powiem tyle: SYF SYF SYF

Look like Titanfall,tyle można powiedzieć.To już nie COD :)

Na pewno NIE kupię.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Takie info, że to nie info a dyskusja ;-;

Jak info to filmik w poście #1

Za to mi się bardzo podoba, lubię takie nowoczesne gry, chętnie zagram ;)  (jak komputer mi na to pozwoli, jak nie to na konsole kupie dopiero później, taniej xD)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Odejście od serii COD'a,dobrze że kupiłem DayZa a nie dalej trzymałem kase na ten kicz,ten filmik otworzył mi oczy.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Odejście od serii COD'a,dobrze że kupiłem DayZa a nie dalej trzymałem kase na ten kicz,ten filmik otworzył mi oczy.

Powiedz mi człowieku, co twórcy mieli zrobić? Kolejny odgrzewyny kotlet mw4? Niech wprowadzają nowości, a nie będziemy grać cały czas w jedną i tą samą grę. Może ta gra nie wygląda jak stare call of duty, ale moim zdaniem będzie zajebis*a :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem zdania ze Acti idzie w dobra strone i ta czesc może odkupić przynajmniej czesc zaniechać Acti w stosunku co do graczy w poprzednich częściach. Ktos napisał ze to wygląda jak Titanfall? OK rozumiem ze można mieć swoje zdanie ale najpierw to trzeba mieć trochę rozumu w glowie i być chociaż w miare obiektywnym  :)

Moim zdaniem dużo ludzi którzy graja w BO2 przezuci się wlasnie na ta czesc jak im sprzet pozwoli :)

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

Ktoś napisał, że to już nie CoD. Musicie wiedzieć i się do tego przyzwyczaić, że nie będzie w kółko tego samego. Muszą trochę zmieniać... :P
Co prawda wolałbym, aby było MW4, ale z tej części też się cieszę. Zawsze chociaż to (nie będę musiał 10x razy przechodzić jednej części).
I może się skuszę, aby kupić na PS3.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Dobrze, że zaczęli zmieniać coś... ale z battlefieldem i tak już nie wygrają ;> Nie rozumiem ludzi którzy piszą, że to już nie cod... skoro tak twierdzą to niech odpalą sobie mw i niech graja w to do znudzenia... Wszystkim przejadło się już stare call od duty i pora na zmiany....

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

żal mi takiej gry ja call of duty.

/// uzasadnij, następnym razem warn. //Dziobagg

Proszę Cię.... nie używaj takiego sformułowania jak "żal mi..." strasznie mnie to irytuje...

Ta gra miała swoje lata świetności, które już przeminęły... mimo tego nie straciła ona graczy co mnie dziwi.... battlefield i tak jest duuuuużo bardziej grywalny............

Opublikowano

Proszę Cię.... nie używaj takiego sformułowania jak "żal mi..." strasznie mnie to irytuje...

Ta gra miała swoje lata świetności, które już przeminęły... mimo tego nie straciła ona graczy co mnie dziwi.... battlefield i tak jest duuuuużo bardziej grywalny............

Mało mnie to obchodzi.

;)

Q7UQgWE.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...