Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana

ViRRAY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Na forum jestem stosunkowo nowy dlatego nie wiem jak do takiej oferty ma się administracja.
Jeżeli taką propozycją łamię regulamin (chodź przyznam że trochę go poczytałem i nie widziałem zakazu) to proszę o usunięcie tematu.
Ale od początku!
Chodzi mi o zamianę konta Ghost Recon Phantoms na konto Hearthstone.
Co prawda posiadam grę Blizza ale niestety  mam, przepraszam ZASRANEGO nie farta do paczek i areny :(
Jeżeli chodzi o wymagania co do konta to:
-Jedna przodująca postać (30-60) LVL
-Reszta na poziomach powyżej (15)
-Spora ilość kart (miło widziane epickie i legendarne ze względu na zawartość konta GRP)
-Email (wraz z hasłem) oraz hasło do konta battle.net
-Screeny zawartości konta zamieszczone w komentarzach
Jeżeli chodzi o konto GRP dalej na nim gram więc level postaci może ulegnąć zmianie... oczywiście in plus! :)
Ale zawartość mniej więcej prezentuje się tak:
Recon: 21 LVL, unikalny pancerz III, bronie z I oraz II tieru zarówno snajperki jak i pistolety maszynowe (MP7 ulepszone na maksa), detektor ruchu.
-Tą postacią zazwyczaj gram, jej uzbrojenie śmiało starczy na Range (MAJOR) przy średnich umiejętnościach (Obecnie MAJOR IV) (to do Recona)
Assault: bodajże 11 LVL, unikalny pancerz IV, broń IV tier ulepszona na maska (oczywiście wszystkie pozostałe bronie również są w ekwipunku), unikalna broń z I tieru ze skórką, leczenie drużynowe, strzelby do II tieru
Support: 4 LVL, 2 unikalne pancerze III (białe tak samo jak wyżej), strzelby i karabiny do II, karabin II ulepszony, nie posiada wkładki.
Ogólnie do konta przypisane jest również trochę specjalnej amunicji oraz ogrom granatów, dodatkowo 100GC (płatna waluta) oraz 3k waluty ogólnej, oprócz tego przyrost PD oraz AC (podstawowa waluta) o 100% jeszcze przez ok 20 dni.
Do konta są przypisane paczki warte 30 euro (10 euro za klasowe uzbrojenie)
Jeśli chodzi o avatary jest ich trochę, konto nie należy do żadnej gildii! 
Jeżeli ktoś chce będę mógł powstawiać screeny, a przynajmniej się postaram :)
Konto dupy nie urywa, ale dla gracza średnio wymagającego spokojnie wystarczy! :D
Jeśli temat jest napisany w złym miejscu bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie!
(DODAM ŻE KONTO NIGDY NIE BYŁO BANOWANE! NICK TO "ViRRAY" NIE POSIADAM ŻADNYCH WIRTUALNYCH WROGÓW KTÓRZY MOGĄ UPRZYKRZAĆ ROZGRYWKĘ! :) )
Co do konta Hearthstone mogę się dogadać na skype, mam 16l i mój głos nie kaleczy uszu :P
Oczywiście wymagane screeny, mogą być tu ale mogą być również za skype.
Kontakt podam zainteresowanym.
Oczywiście mogę również dodać swoje obecne konto Hearthstone, aczkolwiek ono raczej pozostawia dużo do życzenia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...