-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
gurajj
gurajj
Otóż problem polega na grafice w moim laptopie. Wszystko działało sprawnie do czasu, aż windows live update wyłączył dany sprzęt... Po ponownym uruchomieniu laptopa wszystko wyglądało... Brzydziej ? Otóż rozdzielczośc z 1240 ( czy jakoś tak ) zmieniła się na 1024x768.. Co lepsze, teraz są tylko dwie rozdzielczości, ta o której pisałem i 800x600. Warto też wspomnieć, że praktycznie żadna gra nie chce działać, a w niektórych wyskakuje błąd odnośnie DirectX. Nie mogę zainstalować nowego directa, ponieważ przy każdej próbie instalacji pisze, że system wykrył nowszą lub aktualną wersję. Sterowniki do karty graficznej także mam najnowsze. Tak jak wspominałem jest to laptop.. Asus model K53TA.. Wszystkie potrzebne informacje o sprzęcie i powiązania z directem pozostawiam w załączniku. Proszę o pomoc, gdyż sama rozdzielczość jest irytująca.. Nie wspominając o rozciągliwości filmów na yt i nie możliwości odpalenia jakiejkolwiek gry.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.