Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Fun4You

MR.ZiomuuSs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3f1ZmdE.png

/\ Przepraszam za logo, ulegnie ono zmianie po wakacjach, gdy nasz grafik wróci z wakacji (podobnie jak cała prezentacja)

Witam. Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować serwer survival+frakcje z nutą RPG. O co chodzi? Otóż: na serwerze jest McMMO, oraz questy. Serwer jest cały czas rozwijany.  Questów może wydawać się mało,  jednak z czasem dojdzie ich więcej. Mamy własne forum, ts3 oraz fanpage, adresy do nich niżej. Z góry przepraszam za skromną prezentację i jakość zdjęć, na dniach poprawię. Mam nadzieję że prezentacja was zachęci choć trochę do wejścia na serwer.  :)

W3g97qI.png

IP: mc.4fun4you.pl

IP ts3:  ts.(nazwaserwera).pl:6360, dostępny również na naszym serwerze.

Forum: 4fun4you.pl

Link do fanpage: fb.com/4fun4youoficjalnyfanpage

Reszty dowiecie się na serwerze :)

vXZDDz7.png

Jak już wcześniej wspomniałem, na naszym serwerze spotkasz questy, liczne eventy oraz wiele więcej :) m.in:

- Losowy teleport (pod komendą /tpr)

- CobbleX (craftowany z 9 stacków cobblestone, jak na razie są 54 efekty, jest on w trakcie testów i zapewne wiele się zmieni do jego ostatecznej formy, jednak już go można używać (jest duże prawdopodobieństwo, że nic z niego nie wypadnie, poprawimy to..)

- Nowe receptury nowych przedmiotów, m.in Magiczna butelka, która przechowuje 30 poziomów.

- Stragany do wynajęcia (małe oraz duże, aby wystawić przedmiot wystarczy położyć na skrzynce tabliczkę z odpowiednimi napisami, plugin na to to ChestShop, więc część nie powinna mieć  z tym problemów, niedługo pojawi się tutaj schemat tworzenia takich tabliczek.

- oraz wiele, wiele więcej. A tutaj trzymajcie kilka screenów z serwera:

"Duży" stragan:

FQQLcnH.jpg

tawerna (jest w trakcie budowy, na dzień dzisiejszy jest w środku pusta, jednak to się zmieni):

qfWMqIq.jpg

wieża nekromanty (czarnoksiężnika, podobnie jak tawerna):

BvXFV63.png

wieża Elessara (białego maga, podobnie jak tawerna):

IAOfR2Q.jpg

jaskinia alchemika:

0cgrLNT.png

Trochę screenshotów z miejsc poza spawnem, tutaj piracka wyspa:

BQYomVd.jpg

8SDNurA.jpg

ogólne zdjęcia spawnu (przepraszam za zbugowane skiny steve, coś się popsuło :/):

2ZSELpx.jpg

CFJPokp.jpg

kYbTtVB.png

Jak na prawie każdym serwerze, jest (niestety) drop z stone. Więcej o tym na serwerze pod komendą /stone.

To by było na tyle. Jak wcześniej wspominałem, prezentację będę ulepszał. Cóż, zapraszam na serwer, oraz oczekuję konstruktywnej krytyki (pomoże nam to zlokalizować błędy, bugi serwera)

Opublikowano

Polecam srv :) Fajnie sie grało, administracja jak myśle raczej ogarnieta, dostałem bana za dziecinność, nawet to przyznam, zachowywałem sie tak.Nie prosiłbym ub, tylko o zgode , tylko o to mi chodzi.Nie chce żadnych sporów ani innych rzeczy.Myśle ,że mi odpiszesz.A i jeszcze jedno, odblokowałbyś, dodałbyś na skype, chciałbym pare rzeczy wytłumaczyć.

PS. nie działa mi [e] z ogonkiem 

Opublikowano

Może ja sprostuje @up. Był adminem, jednak go stracił, a bana dostał za nadmierny spam i ciągłe żalenie się...

Dzisiaj event, zapraszamy :D

Opublikowano

Ciekaw jestem, czy poznajesz mnie Ziomus. :x Grałem u ciebie z sabriną. :D

Ale co to tematu.

GRAFIKA TOTALNIE LEŻY (mogę zrobić odpłatnie). Serwer oceniam na 8/10.

btw. co to za shadery? ^^

sygnatura.png

Opublikowano

Shadery to SEUS ULTRA o ile się nie mylę+ resourcepack faithful x64

Co do oceny- napisz jeszcze co jest źle, co Ci się u nas nie podoba :)

Ps. Nie, niestety nie kojarzę :(

Opublikowano

Dzisiaj dodaliśmy nowy wygląd tabu, oraz plecaki (/plecak) pamietajcie, że przedmioty z plecaków wypadają po śmierci, oraz że vipy i chatmodzi mają większe plecaki :)

Opublikowano

@up ip numeryczne nic nie da ponieważ ovh ma problemy z portami i na serwer aktualnie nie da się wejść. Jak tylko naprawią to wam powiem. Za problem przepraszam :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...