Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obrona przed dźwignią/krawatką ?.

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś podesłać dobry link do poradnik jak się obronić przed dźwignią/krawatką < nie wiem jak się to dokładnie nazywa.

Opublikowano

Zalezy na co dzwignie robi. Jezeli nogami na reka to sproboj wstac i walnac  go o ziemie oczywiscie podnoszac go jezeli dasz rade. Wez sobie WWE poogladaj i sie poducz.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja sie na serio pytam nie na żarty, jeśli was coś śmieszy to raporcik leci, jak u góry zresztą.

A ja serio mówię że kop w jaja? Co w tym dziwnego.. 

RAsfepN.png
Opublikowano

Ktoś cie dusi od tyłu, jak masz go porządnie i celnie kopnąć w jaja?

Piatka od tylu? Jak ci trzyma to dajesz z calej sily noge w gory i w przod i moze trawisz w czule miejsce. A jak nie to po piszczelach kopac albo grysc!xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Odbijasz się nogami od ziemi tak żeby powalić przeciwnika do tyłu, jak poczujesz że Cię puści to z łokcia przy obracaniu się i prosto z pięści w sam środek czoła, jak mocno uderzysz to przeciwnik nie będzie później nawet wiedział kim jesteś(incognito fist xD)

Możesz także go ciałem przerzucić do przodu, jak będzie leżał to pamiętaj(11 m rozbieg i podkręcona jego głową xD), jeżeli nie trzyma mocno no to się uwolnisz i po problemie :D

lol uczę dzieci agresji

Opublikowano

Nie lepiej zapisać się na jakieś MMA/K1?

Uderzaj w czułe miejsca: Kroczę, nerki/wątroba, klatka piersiowa (sam środek), krtań, skroń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...