Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille z pleców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić by np cassiopeia puszczała e z pleców? I jeszcze mam taka prosbe, jak mozecie dajcie link do najlepszego skryptu na cassiopeie bez zadnych bugow itd. Z gory dzieki

Opublikowano

1. Masz VIPa?

2. Najlepszy darmowy to Cassio od Bilbao.

3. Nie graj na exploitach (szczególnie na Cassio), bo załatwisz sobie bana po paru dniach.

Opublikowano

Jest Q Ashe, ale nie działa perfekcyjnie, bo średnio co 3-4hit zabiera mane.

Opublikowano

Tak moj poradnik daje ci wszystko aby wyjsc do z bronzu do silvera z silvera do golda i z golda do platyny :)

Casaiopeia na free jest lepsza od syndry:)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Syndra jest znacznie lepsza spokojnie w d1 się carruje :).

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Syndra jest znacznie lepsza spokojnie w d1 się carruje :).

oczywiscie jako free user, dla vipa polecam cassio ale łatwo wyrwać bana więc dużo bardziej opłaca się grać xerathem/adc a nawet nidalee pod ap na mida i only Q spam przed tf

Opublikowano

Pffff kto po reworku chodzi nida na mida? Baaa kto robia ją pod prue ap?

why not ? dziś miałem w teamie nidd ap wygrała na yi 9-0 skończyła 18-1 i tak katowała enemy, że nie mogli z pod turreta wyjść przez 50% gry.

Opublikowano

W niektórych skryptach masz opcje włączenia exploitow i tam masz do wybrania rzucanie skillów zza pleców

PRAWDZIWY PRAWILNIAK MUSI PRZEKLINAĆ KURWA

Opublikowano

why not ? dziś miałem w teamie nidd ap wygrała na yi 9-0 skończyła 18-1 i tak katowała enemy, że nie mogli z pod turreta wyjść przez 50% gry.

Wow to gdzie ty siedzisz że na mida u Ciebei chodzi się też masterem?

Opublikowano

Wow to gdzie ty siedzisz że na mida u Ciebei chodzi się też masterem?

Gdzie ty widzisz, że napisał o masterze na midzie ? ... Ostatnio mastera z nidalką widziałem u Dissa :P Owen grał nidalką, a masterem diss :D

Opublikowano

Gdzie ty widzisz, że napisał o masterze na midzie ? ... Ostatnio mastera z nidalką widziałem u Dissa :P Owen grał nidalką, a masterem diss :D

Night1234 w odpowiedzi do mnie zacytował mój post w którym pisze o nidale ap mid.

Więc mam prawo podejrzewać że własnie chodziło mu o mida m.in dlatego też że we wczesniejszych postach wychwalał nide na midzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...