Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z modem EliteMT2

Feniks Sm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem poniewaz na elitemt2 mod nie dziala gdy wgrywam go do orginalnego clienta gdy sie zaloguje wbija mnie w ziemie

a gdy jejde przez 2 sposob czyli do metina pl z 2008r wrzucilem moda i gdy sie przez niego loguje nie widac glownych expowisk czyli gdy np chce isc do av1/av2/av3/punk-kong/smocza dolina wywala z gry wgrywalem port map od kamera lecz to nie pomaga wgrywale rowniez pliki z orginalnego clienta z folderu pack do moda widac jedynie av1/av2/av3 nie widac punk-kong ani smoczej doliny 

oczywiscie moda mam rowniez od kamera ze strony metin2mod.tk

jest to mod sf 2012 chodzi mi o elite prosze o pomoc jak zrobic zeby na modzie w metku z glabala bylo widac punk-kong oraz smocz dolinne i inne mapki ktore kamer nie dodal 

z gory dzieki za wszystko

Opublikowano

Podbijam to, kiedyś napierdalałem równo na tym kamer modzie, wszystko działało pięknie a teraz mam to samo co kolega, wbija mnie w ziemie, ręce na boki jakby pływać chciał i koniec. Nie da się jakoś to zrobić z klientem elitemt2? Nie bardzo mam czas ściągać polskiego metina i później mapy, ogólnie bawić się z tym.

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Wybaczcie za doubla ale problem rozwiązuje się gdy ściągniemy z głównej strony oryginalnego metina PL. Po ściągnięciu i zainstalowaniu klienta należy rozpakować do tego klienta kamermoda i wszystko powinno latać, testowane na elitemt2.

Wiecie może jak zaradzić problem odpychania potworów? Robi się nie ciekawie jak potwory zostają odepchnięte a ginąc wypada im sztabka, której później postać nie podniesie bo nie biega do nich...

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Wybaczcie za doubla ale problem rozwiązuje się gdy ściągniemy z głównej strony oryginalnego metina PL. Po ściągnięciu i zainstalowaniu klienta należy rozpakować do tego klienta kamermoda i wszystko powinno latać, testowane na elitemt2.

Wiecie może jak zaradzić problem odpychania potworów? Robi się nie ciekawie jak potwory zostają odepchnięte a ginąc wypada im sztabka, której później postać nie podniesie bo nie biega do nich...

Poszło bez wgrywania map? No i oczywiście czy działa Ci pk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...