Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to zrobił?

globalte2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludkowie :) :)

dzisiaj na metku mówił mi llvl 82 że odda konto 3xP, miałem mu podać emaila on wysłał mi na moj email aktywacje emailu on potwierzdił na swoim i ja na swoim :) na offi page metin2 już przepisało na mój email zmieniłem se hasło i grałem...... po 30min mnie wylogowało i co sie dzieje ????? hasło zostało zmienione i email też :( :( zamiast mojego już był jego ...... :( :( prosze mi powiedzieć co się stało ?????????????

jeżeli jest to prosze tutka na ten bug :) :) nie jestem na PL´u tylko na Czeskim metku :) :) i tam mi się to stało :( :( proszę o rady :( :/

Opublikowano

Zmiana maila chyba ileś tam trwa, tak mi się wydaje:P więc pewnie kliknął link w stylu "jeśli nie ty prosiłeś o zmianę maila ... "

Nie kolego bo on pierwszy zasłał na swój email tam aktywował i potem przyszedł mi email ja też potem aktywowałem i już było na moj email zmienione :( potem jakoś bugnął czy niewiem co zrobił i miał zpowrotem swój stary email :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...