Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turecki LoL

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dużo słyszę tureckim LoL'u ...

Mam pytanie jak to z nim jest?

Duże są lagi? Ludzie ogarniają czy tak samo jak na EUNE?

Aktualnie nie mam zainstalowanego LoL'a, więc jestem jeszcze ciekaw czy transfer jest darmowy. Z Eune oczywiście na Turcję, ponieważ sporo słyszę o "przypadkowych transferach"

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Czyli więcej trolli afków itp? Czy jak to tam jest ;l?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Po prostu ludzie trochę gorzej grają, nie warto się przenosić.

Opublikowano

Czyli więcej trolli afków itp? Czy jak to tam jest ;l?

Afków na +100 meczy jakie zagrałem , miałem tylko 2.

Trolli nie miałem , grają ludzie słabiej i tyle nic więcej , ale za to ty grasz lepiej bo nie wiesz co oni piszą po piepszonym Tureckim.

Opublikowano

Afków nie ma trolli też ale nie którzy poprostu nie potrafią tam grać ;d. Ping jak na EUNE najbardziej wkurza komunikacja większość nie zna nawet podstaw ang. ;/

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Ja tam gram i jest c**j poziom niski ale chociaż jak nafeedujesz i powyzywasz to nikt nie napisze report btw tam nie ma flame chyba że ktoś sie nauczyl i fuk u mom itp. Nie ma już free transferu, silvery goldy z eune to tam diaxy czelendżery czasami trafi sie ktoś kto zna inglisz, ja tam polecam xD

Opublikowano

hmm, gram tam od 2 tygodni, z brązu do do g1(wlasnie seria do platyny 2-1). Poziom nie jest najgorszy, a dodatkowo grają bardzo teamowo. Już w pierwszym meczu dostawałem ganki od supporta/topa w 10 minucie i zabijalismy. Pierwszego dnia zrobilem 10 win pod rząd + nie ma tam szans na bana na chat. Ludzie praktycznie nie raportują za flame.

edit. To co up ale troche się mylisz ziom, ja w każdym meczu komunikuje się z nimi po angielsku. Jak piszą po turecku prosze ich aby pisali po angielsku bo nie rozumiem i tyle, a jak enemy pisze coś to prosze mój team żeby mi przetłumaczył na angielski.

Opublikowano

No cóż, szkoda że już transferu nie ma za free, więc chyba nie skorzystam (bronze 4ever)

Można zamknąć ;x

MAL

Opublikowano

Poziom troche gorszy niz na eune? pozdrawiam..

Przeciez tam graja takie boby, ktore na gre 40 minut robia 150 farmy, poziom jest o niebo nizsza juz eu polsza jest lepsza.

Co do pingu to ten sam co na eune. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Mam takie pytanie nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tutaj czy możliwe jest że będzie transfer na eune ? 

minionek_5956.png

Bywalec
Opublikowano

Mam takie pytanie nie będę zakładał nowego tematu tylko zapytam tutaj czy możliwe jest że będzie transfer na eune ? 

Darmowy nie, tylko za RP.

Opublikowano

Niższy poziom ale łatwiej wbić sobie dywizję i potem się przenieść to zawsze bliżej tego D5 będziesz bo tej samej dywizji nie dostaniesz.

Ludzie?

- throwują wszystko co się da

- invade'y kończą się głównie na przynajmniej 4-5 fragach (poziom plat)

- trolle to rzadko jeśli chodzi o lobby ale często idą afk jak enemy jungler ich zgankuje 3 razy pod rząd :D

Sporo Bolowców kebabowych. Głównie to Syndry i Tristany, które robią combo w mniej niż sekunde i od razu odskok.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niższy poziom ale łatwiej wbić sobie dywizję i potem się przenieść to zawsze bliżej tego D5 będziesz bo tej samej dywizji nie dostaniesz.

Ludzie?

- throwują wszystko co się da

- invade'y kończą się głównie na przynajmniej 4-5 fragach (poziom plat)

- trolle to rzadko jeśli chodzi o lobby ale często idą afk jak enemy jungler ich zgankuje 3 razy pod rząd :D

Sporo Bolowców kebabowych. Głównie to Syndry i Tristany, które robią combo w mniej niż sekunde i od razu odskok.

I co ze maja bola i tak ludzie tam z platyny robia 100 farmy na 40 minutowa gre, a cebulaki przenosza sie na turcje wbija diamenta i wroca na eu polsze.

4zzt3n.png

Opublikowano

Ostatnio dużo słyszę tureckim LoL'u ...

Mam pytanie jak to z nim jest?

Duże są lagi? Ludzie ogarniają czy tak samo jak na EUNE?

Aktualnie nie mam zainstalowanego LoL'a, więc jestem jeszcze ciekaw czy transfer jest darmowy. Z Eune oczywiście na Turcję, ponieważ sporo słyszę o "przypadkowych transferach"

Ping taki sam jak na eu, poziom trochę niższy. Grałem od silvera 1 do platyny 2 i czym wyżej tym mniej przyjemnie się gra :] ( więcej flame, ciężej dostać swoja pozycję)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...