Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra dla amatora

0xMrK321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego dla Amatora? Otóż uwielbiam Rpgi , takie jak metin 2 czy nostale. Lecz ostatnio mam ochotę pograć w aiona , tere czy wowa.Grałem w aiona , lecz nie wiem czemu mi się znudził .Grałem w wowa 3 min temu, i system ataku wojownikiem zraził mnie do tej gry od początku. W tere nie grałem , ale podobno , podobna jest do aiona. Macie jakąś ciekawą grę rpg? . I do tego poszukuje jakiegoś gracza , który chętnie pogra ze mną w wowa na serwerze Sunwell , bo nie ogarniam tej gry i do tego zaciąłem się na 3 lub 4 misji i nie wiem o co w niej chodzi :P. Jak coś to pisać na PW

2zgg6rn.png

Opublikowano

Tak blade&soul po chinsku to dla amatora co questow w wowie po angielsku nie ogarnia... ja ci polecam aiona pogram z tobą na polskim serwie przybliże ci grę moje gg 31425267

Opublikowano

Jeśli nie ogarniasz questów w WoWie to ściągnij sobie dodatek Carbonite. Pokazuje Ci trase gdzie masz iść żeby wykonać questa i wiele więcej.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...