Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar - Predators Pride czy jest jakiś lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all! Tym razem piszę do was z zapytaniem o skrypt Rengar - Predators Pride, a mianowicie czy na dzień dzisiejszy jest jakiś lepszy skrypt ?? Jeżeli tak to proszę o link z góry dzięki :D

PS : Miło by było jeżeli ktoś podał by link również do Rengar - Predators Pride :D mam VIP'a.

Opublikowano

Ten skrypt jest darmowy dla vipow oraz najlepszy nie ma lepszego polecam zmienic kombinacje triple Q na spacje a combo na inny guzik w tf wpadasz w adc z triple q i GG

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Ten skrypt jest darmowy dla vipow oraz najlepszy nie ma lepszego polecam zmienic kombinacje triple Q na spacje a combo na inny guzik w tf wpadasz w adc z triple q i GG

Właśnie jak to dobrze poustawiać ? Bo jak walę COMBO na spacji to wgl nie bije z Q ? :/

Opublikowano

Triple Q dziala najlepiej robi najwiecej dmg zobacz sobie przeciez masz na kims wskaznik ile zrobi combo a ile triple Q

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Raczej się nie mylę, ale riito przypadkiem nie usunął tripleQ?

3 razy d1 98 pkt eune bez bola :D

Opublikowano

Triple Q dziala tak stakujesz furie odpalasz ulta wbijasz 2x Q czekasz az furia z ulta ci sie zaladuje i 3 Q i tyle

lubie sie spowolnic

Opublikowano

up@ Ja mowie jak wyglada combo ja mainuje rengara gram bez bola moimi mainami :) pozatym na main acc nie gram na BoLu :p

lubie sie spowolnic

Opublikowano

up@ Ja mowie jak wyglada combo ja mainuje rengara gram bez bola moimi mainami :) pozatym na main acc nie gram na BoLu :P

Czyli jak mam walnąć z TRIPLE Q ? Stackować furię + Włączać ulta bo nie ogarniam tego ? Dopiero co kupiłem Rengo i mam zamiar go ogarnąć trochę

Opublikowano

Glod on jet jakis tepy. Wbijasz w ulta z pięcioma stackami pasywy. Walisz 2x Q i czekasz aż Ci wskoczy kolejne 5 stackow pasywy. ( po wyjściu z ulta ładuje Ci sie 1 stack do sekunde) Czyli wyjdzie 2 sek bo wbijasz to Q ( juz nie emopowered) tylko zwykłe, masz stacka + w, e i masz 3 + 2 sek. i masz znowu 5 i kolejne empowered Q. ><

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...