Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbuduj mi drużyne ! 625k Immobile TOTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hybryda (Tak/Nie): Jak chcesz

Liga lub narodowość: I don't care.

Formacja: Formację z 4 obrońcami i 1 napastnikiem

Ilość monet: 625k na ps3

Czego oczekuję: Immobile TOTS na szpicy, jakiegoś gościa z 5* skillami, dość szybka obronę i moze jakiegoś gościa w pomocy ktory ma pierdolniecie z daleka.

To na tyle czekam i like'i gwarantowane.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

To Tak brakuje skillera ale mam pomysł

De Sanctis -> Handanovic

El Sharawy -> Taarabt IF

I trochę Cuadrado mi nie pasuje wogóle w tej grze to może za niego Berardi SIF Srebny Z

90+ longshots, Shot power i Curve??

Jak sądzisz ?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

To Tak brakuje skillera ale mam pomysł

De Sanctis -> Handanovic

El Sharawy -> Taarabt IF

I trochę Cuadrado mi nie pasuje wogóle w tej grze to może za niego Berardi SIF Srebny Z

90+ longshots, Shot power i Curve??

Jak sądzisz ?

Cuadrado jest bardzo szybkim zawodnikiem. Grałem kilka razy przeciwko graczom którzy go mieli. Nawet bez iF/MOTM zasuwa tak że wyprzedza wszystkich zawodników i strzelić potrafi. Jeśli szukasz szybkiego skrzydła który z łatwością poda do Immobile to bierz właśnie jego. Co do Handanović'a to jest to bardzo dobry bramkarz. Posiada dobre cechy i jest wysoki. Mogę Ci go nawet polecić ale wybrałem De Sanctisa ze względu na statystyki a one do końca tu nie grają. Co do zmiany El Saarawiego. Jest on również szybki także byś miał dwa bardzo dobre skrzydła. Taarabt ma ciekawe statystyki ale nim nie grałem. Co do shaarawiego to powiem Ci że bardzo fajnie się nim gra. Tu już decyzję o wyborze zostawiam tobie.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...