Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoonX

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem zaprosić was na nowy serwer, działa on na silniku XNova Revolution który spalszczam. W spolszczeniu występuje sporo błędów logicznych( i nie jest jeszcze dokończone) ponieważ nie wiedziałem w jakim kontekście pojawiają się dane zwroty. Błędy tego typu prosił bym zgłaszać pod tematem.

Serwer działa na płatnym hostingu.

Po zakończeniu bety konta zostaną usunięte jednak najlepsi testerzy zostaną nagrodzeni.

Na serwerze nie znajdują się żadne reklamy, dlatego zalecam dodać stronę do wyjątków ADBlocka, ponieważ na niektórych przeglądarkach blokuje on grafikę.

Zapraszam:

http://moonx.blutu.pl/

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka, chciałem zaprosić was na nowy serwer, działa on na silniku XNova Revolution który spalszczam. W spolszczeniu występuje sporo błędów logicznych( i nie jest jeszcze dokończone) ponieważ nie wiedziałem w jakim kontekście pojawiają się dane zwroty. Błędy tego typu prosił bym zgłaszać pod tematem.

Serwer działa na płatnym hostingu.

Po zakończeniu bety konta zostaną usunięte jednak najlepsi testerzy zostaną nagrodzeni.

Na serwerze nie znajdują się żadne reklamy, dlatego zalecam dodać stronę do wyjątków ADBlocka, ponieważ na niektórych przeglądarkach blokuje on grafikę.

Zapraszam:

http://moonx.blutu.pl/

bedzie reaktywacja servera?

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

bedzie reaktywacja servera?

Niestety raczej nie, zbyt małe zainteresowanie.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...