Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motywacja do gry

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem się was spytać o motywację do gry.

Ja mam tak, że gdy gram teamówki to mogę na midzie ograć wysoką platynę, niższy diament, nie odstaję w cs'ach.

Natomiast, gdy gram w swoim goldzie 3 to popełniam cholernie proste błędy, których na teamówkach bym nie popełnich. 

Nie wiem od czego to jest zależne, ma ktoś z was też tak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W goldzie dla Ciebie jest wysoki poziom a te platyny na które trafiasz są po prostu słabe

Brałeś taką opcję pod uwagę?

Opublikowano

Jak grasz z teamem to nie pchasz sie tak na fragi bo ktos zawsze powie zebys juz go nie gonil . Jak grasz solo q to zawsze gonisz za fragiem ...

MC KONDUKTOR 

Uczeń
Opublikowano

Ja mam tak, że gdy gram teamówki to podświadomie nie chcę popełniać głupich błędów żeby nie wyjść na nooba przed znajomymi :D

Poza tym jak grasz drużynowo to wiesz że macie zgranie, nie teraz to potem kogoś zabijecie, jesteś pewny siebie. A gdy grasz solo to automatycznie masz myśli "muszę wycarrować, jak nie ja to przegramy" i zaczynasz greedować, feedować i tak dalej.

Na motywację mogę Ci tylko polecić składanki z YouTube z najlepszymi akcjami różnych challengerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...