Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać w internecie?

Kowalsky9708

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. Ogólnie jeśli chodzi o zarabianie w te sposoby typu klikanie w reklamy czy wypełnianie ankiet to nie polecam się zagłębiać. Za 0,001 czy nawet mniej za kliknięcie w reklamę dużo nie zarobisz. Bawiłem się w to. Przeleciałem wiele stron. Jest jedna sprawdzona przez znajomego ale ja nie chciałem tego próbować. Znalazłem stronę na której zarobiłem 2,50 w ciągu 3 minut ale dostałem tylko jedną ankietę, a po miesiącu drugą. Minimum wypłaty to chyba było 50 zł. Na roznoszeniu ulotek więcej zarobisz i szybciej :)

4043121350.png

Opublikowano

Nosz ku*wa z całym szacunkiem, ale jak słyszałeś tylko o buxach i to jeszcze bez pola inwestycyjnego to nie wiem po co się wypowiadasz. W buxy trzeba władować coś koło 100 $ ( 300 zł ) na same premium żeby był większy limit RentedReferals ( klikających za Ciebie ), potem jakieś drugie tyle jak władujesz w RentedReferals ( na probux 3 RentedReferals kosztują 0,6 $ ) to już masz dniówki min. 15-30 $ . Buxy ogólnie to słaba inwestycja, lepiej wejść na giełdę, wkładasz tysiąc złoty i mnożysz oceniając sytuacje gospodarczą, kupując akcje w czasie wzrostu ( np. umacnianie się dolara przez wojnę w Iraku ) i sprzedajesz jak już pora się wycofać ( każdy wzrost odbija się spadkiem ) lub jak zacznie spadać, odnotowując przy tym zysk. Jest bukmacherka, ppa , cpa , sub sms... Dużo opcji. Da radę będąc początkującym się spokojnie na tym utrzymać, laik zarabia jakieś 3k/msc, ale najczęściej trzeba inwestować albo dłużej czekać na efekt. Najlepsi wyciągają 100 tyś. msc. samymi stronami, a założyciele firm coś koło miliona .  Polecam forum zarabiam.com ( to nie jest reklama ) jeśli chcesz się wgłębić w zarabianie na internecie na poważnie . Pozdr.

21515.jpg

Opublikowano

Nosz ku*wa z całym szacunkiem, ale jak słyszałeś tylko o buxach i to jeszcze bez pola inwestycyjnego to nie wiem po co się wypowiadasz. W buxy trzeba władować coś koło 100 $ ( 300 zł ) na same premium żeby był większy limit RentedReferals ( klikających za Ciebie ), potem jakieś drugie tyle jak władujesz w RentedReferals ( na probux 3 RentedReferals kosztują 0,6 $ ) to już masz dniówki min. 15-30 $ . Buxy ogólnie to słaba inwestycja, lepiej wejść na giełdę, wkładasz tysiąc złoty i mnożysz oceniając sytuacje gospodarczą, kupując akcje w czasie wzrostu ( np. umacnianie się dolara przez wojnę w Iraku ) i sprzedajesz jak już pora się wycofać ( każdy wzrost odbija się spadkiem ) lub jak zacznie spadać, odnotowując przy tym zysk. Jest bukmacherka, ppa , cpa , sub sms... Dużo opcji. Da radę będąc początkującym się spokojnie na tym utrzymać, laik zarabia jakieś 3k/msc, ale najczęściej trzeba inwestować albo dłużej czekać na efekt. Najlepsi wyciągają 100 tyś. msc. samymi stronami, a założyciele firm coś koło miliona .  Polecam forum zarabiam.com ( to nie jest reklama ) jeśli chcesz się wgłębić w zarabianie na internecie na poważnie . Pozdr.

Kolega nie sprecyzował czy chce dokładnie w to zabrnąć czy tylko amatorsko. Ja domyśliłem się że tylko amatorsko. Oczywiście inwestycje inwestycjami ale prosty człowiek  woli wyciągać niż inwestowac;)

4043121350.png

Opublikowano

Kolega nie sprecyzował czy chce dokładnie w to zabrnąć czy tylko amatorsko. Ja domyśliłem się że tylko amatorsko. Oczywiście inwestycje inwestycjami ale prosty człowiek  woli wyciągać niż inwestowac;)

A no tak, to przepraszam. 

@topic

W sub sms idzie łatwo zarobić ale trzeba robić chwile przy zapleczu ;)

21515.jpg

Opublikowano

Subskrypcje SMS to takie oszukiwanie ludzi ;/ Chciałem się na to porwać, ale to nie dla mnie ;<

Ode mnie możesz zarobić na wahaniach ceny krypto-walut takich jak Bitcoin itp.

Opublikowano

Subskrypcje SMS to takie oszukiwanie ludzi ;/ Chciałem się na to porwać, ale to nie dla mnie ;<

Dobrze powiedziane

@topic

Polecam ci stronę shorte.st szczególnie gdy masz dobrego FanPage na FB "_"

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Mniej konkurencji dla mnie w subach.

Bitcoiny są niestabilne, jak raz szybują w górę to potem jest masakryczny spadek w dół, nie jest to opłacalne.

Dobrze powiedziane

@topic

Polecam ci stronę shorte.st szczególnie gdy masz dobrego FanPage na FB "_"

I makabryczne zyski  w wysokości max 5 dolarów dziennie przy polskim trafficu ok 1.80$ xD

21515.jpg

Opublikowano

W sumie bitcoiny to słaba inwestycja, bo zakupiłem 100MHs na cex.io za 10zł a teraz mam 400MHs warte po przeliczeniu jakieś 3zł...

Opublikowano

to co się liczy

Kryptowaluta istnieje na komputerach użytkowników zajmując około 30gb pamięci komputera. Kopacze dostają prowizję za przesyłanie kryptowaluty między dwoma komputerami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...