Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry

Mathew.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, postanowiłem powrócić do gry Neverwinter jednak mam kilka pytań odnośnie gry:

1) Jaką klasę możecie polecić na start? Ostatnio bardzo przyjemnie grało mi się manipulującym czarodziejem.

2) Na jakim serwerze jest najwięcej polaków i polskich gildii?

Opublikowano

Cześć, postanowiłem powrócić do gry Neverwinter jednak mam kilka pytań odnośnie gry:

1) Jaką klasę możecie polecić na start? Ostatnio bardzo przyjemnie grało mi się manipulującym czarodziejem.

2) Na jakim serwerze jest najwięcej polaków i polskich gildii?

Siemanko. Zaczynamy:

1) Klasa na start? Zważywszy na to, że wchodził moduł 4 może być ciężko z wyborem. Powiedz o swoim stylu gry, to wtedy można pomyśleć. ;) - Bo po co masz grać czymś, czego nie lubisz?

2) Jest już tylko jeden serwer. - Dragon. Nie licząc ruskich.

Opublikowano

Generalnie to chciałbym zagrać czymś co może walczyć z dystansu, ale i z bliska. A tak na marginesie co to ten moduł 4?

Takim rozwiązaniem jest łucznik. - Używa łuku i ostrzy(TAB). Odpowiedni build jest na forum nwo od Nafalema. Ale zważywszy na dodanie M4, czyli nowego kontentu jakby nie patrzeć, może być aktualizacja tego poradnika. Nowy loch, potyczka, kampania i pewnie przedmioty oraz nowa klasa warlock. Jest ona magiczna i ją też mógłbyś sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...